Bisolbruis 600mg

De handige bruistablet, met frisse citrussmaak, hoeft u maar een keer per dag in te nemen. Bij vastzittende hoest.

 8,09
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Bisolbruis 600mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bisolbruis, suikervrije bruistabletten is een tablet dat gebruikt wordt bij vastzittende hoest, ter vergemakkelijking van het ophoesten indien dit door taai slijm wordt bemoeilijkt. De suikervrije bruistabletten hebben een frisse citrussmaak en u heeft maar 1 tablet per dag nodig. Handig dus als u niet meerdere keren per dag iets wil innemen tegen de hoest.

Te gebruiken bij

  • Vastzittende hoest

Productvoordelen

  • Suikervrij

Dosering

Volwassenen en kinderen ouder dan 7 jaar:

  • 600 mg acetylcysteïne ( = 1 bruistablet) per dag

Gebruiksadvies

Bij patienten met een gedempte hoestreflex (ouderen en verzwakte patienten) wordt aangeraden de dosering van 1 maal daags 600 mg 's morgens in te nemen. U kunt de bruistablet oplossen in een half glas water. De oplossing direct opdrinken en niet bewaren.

Bijwerkingen

U kunt tijdens het gebruik van Bisolbruis 600, acetylcysteïne soms last hebben van maagklachten zoals misselijkheid en braken. Indien u een maagzweer heeft of heeft gehad kan Bisolbruis 600, acetylcysteïne een ongunstig effect hebben op het maagslijmvlies. Overgevoeligheidreacties komen zelden voor. Waarschuw uw arts indien bij u een bijwerking optreedt die niet wordt vermeld in de bijsluiter.

Interacties

U moet Bisolbruis 600, acetylcysteïne niet vóór gebruik mengen met antibiotica. Het kan zijn dat het antibioticum door het mengen in de oplossing onwerkzaam wordt. Het na elkaar innemen van acetylcysteïne en antibiotica is wel toegestaan.

Zwangerschap / Borstvoeding

Voor zover bekend kunt u zonder gevaar voor de vrucht of de baby Bisolbruis, in lage dosering volgens voorschrift gebruiken tijdens zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.

Contra-indicaties

Gebruik Bisolbruis niet:

  • Wanneer u overgevoelig bent voor acetylcysteïne of voor één van de andere bestanddelen.

 Acetylcysteïne kan de beschermende laag slijm op de maagwand verdunnen. Indien u een maagzweer heeft of heeft gehad dit geneesmiddel alleen na overleg met uw arts gebruiken.

Samenstelling

Acetylcysteine, vitamine C (ascorbinezuur, E 300), citroenzuur (E 330), lactose, mannitol (E 421), natriumcarbonaat (E 500), natriumcyclamaat (E 952), natriumwaterstofcarbonaat (E 500), sacharinenatrium, trinatriumcitraat (E 331) en smaakstof.

Beïnvloedt rijvaardigheid

Er zijn onvoldoende gegevens bekend over de mogelijke beïnvloeding van het reactievermogen. Dit geneesmiddel heeft waarschijnlijk geen invloed.

Bevat geen

Suiker

Inhoud

10 bruistabletten

Verpakkingsvorm

Polypropyleen buisje met een kunststof dop

Merk

Bisolvon

Sterkte

600 mg

Hoe te bewaren

Bewaar geneesmiddelen altijd buiten bereik van kinderen. Bewaren bij kamertemperatuur (15-25° C) op een droge plaats in de goed gesloten originele verpakking.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen