Bronchostop hoestpastilles

Verlicht bij vastzittende hoest door taai slijm, prikkelhoest en/ of keelpijn.

 14,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bronchostop hoestpastilles

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Traditioneel kruidengeneesmiddel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.


Bekijk bijsluiter

Beschrijving

Bronchostop Hoestpastilles is een traditioneel kruidengeneesmiddel dat wordt gebruikt als slijmoplossend middel bij hoest en voor verzachting van de keel tijdens een verkoudheid. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Te gebruiken bij

  • Vastzittende hoest
  • Prikkelhoest
  • Keelpijn

Dosering

  • Volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar: 1 tot 2 pastilles iedere 3 tot 4 uur, 4 keer per dag, zo nodig tot maximaal 6 keer per dag; maximale dosis per dag is 12 pastilles.
  • Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1 pastille, 3 keer per dag.
  • Kinderen jonger dan 6 jaar: Het gebruik bij kinderen jonger dan 6 jaar wordt niet aanbevolen omdat er onvoldoende gegevens beschikbaar zijn en vanwege het risico op onopzettelijk inslikken van de gehele pastille.

Bijwerkingen

Er zijn zowel overgevoeligheidsreacties als maagklachten bij geneesmiddelen met tijm waargenomen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Gebruik gedurende de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding is niet aanbevolen omdat er onvoldoende gegevens beschikbaar zijn.

Contra-indicaties

Als u overgevoelig (allergisch) bent voor de werkzame stof tijm of voor een ander lid van de lipbloemigenfamilie of voor één van de andere stoffen in dit geneesmiddel.

Smaak

Tijm

Samenstelling

De werkzame stof in dit middel is: 59,5 mg droog extract van de gedroogde bovengrondse delen van de bloeiende Thymus vulgaris L. en/of Thymus zygis L. (overeenkomend met 416,5 - 773,5 mg gedroogd tijmkruid). De andere stoffen in dit middel zijn: Arabische gom (Gummi arabicum E414), fructose, sorbitol (E420), maltodextrine, citroenzuur (E330), natriumsacharine (E954), appelbessenaroma, bosbessenaroma, vloeibare paraffine, witte bijenwas (E901), gezuiverd water.

Inhoud

40 stuks

Merk

Bronchostop

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen