Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Assy (1)
 2. Eco Kid (1)
 3. Nisska (1)
 4. Nyda (3)
 5. Prioderm (3)
 6. Samenwerkende Apothekers (1)
 7. Urtekram (1)
Hoofdbestanddeel
 1. Dimeticon (4)

Luizen

Advies bij hoofdluis

Hoofdluisbehandeling bestaat uit het dagelijks nat-kammen van het haar met een luizenkam gedurende 2 weken. Dit is uiteindelijk net zo effectief als behandeling met luizendodende middelen. Vaak willen mensen toch een luizendodend middel gebruiken. Ook daarbij is het van belang dat u gedurende twee weken dagelijks nat-kamt met een luizenkam. Droog kammen is een stuk minder betrouwbaar omdat de luizen dan vrij kunnen bewegen en wegkruipen tijdens het kammen.

12 Producten


 1. 1
 2. 2


Terug naar boven
 1. 1
 2. 2

Luizen, een ware plaag

Hoofdluizen zijn krabachtige parasieten van ongeveer drie millimeter. Ze leven van kleine beetjes bloed die ze opzuigen uit de hoofdhuid. Vooral kinderen zijn het slachtoffer van hoofdluizen, omdat zij vaak dicht bij elkaar zitten, waardoor de hoofdluizen gemakkelijk van het ene naar het andere hoofd lopen. Hoofdluis brengt geen ziekten over, maar veroorzaakt wel een vervelende jeuk. Voor het verwijderen van hoofdluizen en neten is een zogenaamde luizenkam met metalen tanden nodig. Ook kan gekozen worden voor een behandeling met een anti-luizenmiddel. U vindt een ruim assortiment producten op onze site.

Andere behandelwijze

Sinds een aantal jaar zijn er andere inzichten in hoe hoofdluis het beste behandeld kan worden. Alles wassen en schoonmaken is van beddengoed, kleding en speelgoed is gelukkig niet meer nodig. De behandeling bestaat nu voornamelijk uit het goed kammen van het haar met een luizenkam. Dit moet u wel enige tijd volhouden, namelijk dagelijks gedurende twee weken. Het kammen kost u ongeveer twintig minuten per dag.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen