Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Urtekram (1)

Preventie van luizen

Luizen voorkomen

Bij een hoofdluisplaag op bijvoorbeeld de school of op de sportclub wilt u natuurlijk voorkomen dat uw kind ook besmet raakt. Voor deze situaties zijn er preventieve sprays te koop.

1 product
Terug naar boven

Preventie

Controleer wekelijks uw kinderen op hoofdluis. Gebruik hiervoor een speciale luizenkam. Daarnaast kunt u een van onze preventieve middelen gebruiken om hoofdluis te voorkomen. Lees voor gebruik altijd goed de bijsluiter.

Kom snel in actie

Ziet u hoofdluizen bij uw kinderen? Neem dan direct actie. Want de hoofdluis legt ook eitjes op het hoofd (neten) waar na een paar dagen ook weer hoofdluizen uit komen. U kunt de hoofdluizen het beste bestrijden met kammen of een combinatie van een antihoofdluismiddel en kammen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen