Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Assy (1)
  2. Eco Kid (1)
  3. Nisska (1)
  4. Nyda (1)
  5. Prioderm (1)

Luizenkammen

Onmisbaar bij de bestrijding van luizen

De behandeling van hoofdluis bestaat uit kammen, kammen, kammen.  Een goede luizenkam is hierbij onmisbaar.

6 Producten
Terug naar boven

Kammen om luizen te vangen

Om die nare hoofdluizen te verwijderen is een luizenkam onmisbaar. Met of zonder aanvullende behandeling met een luizenshampoo, -lotion, -spray of gel is het kammen geblazen. Het haar dient elke dag gedurende 2 weken gekamd te worden met de luizenkam totdat er totaal geen luizen of eitjes meer te bespeuren zijn. In ons assortiment vindt u meerdere producten om luizen te bestrijden.

Hoofdluis op school

Ieder jaar krijgen ongeveer 10 procent van de kinderen in het basisonderwijs last van hoofdluis. Ziet u bij uw kind luizen dan is dat geen reden tot paniek. Het is vervelend maar gelukkig zijn hoofdluizen niet gevaarlijk. Uiteraard wilt u er zo snel mogelijk vanaf komen. De beste methode is kammen of een behandeling met een antihoofdluismiddel in combinatie met kammen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen