Licener Single Treatment shampoo

Licener Single Treatment shampoo doodt hoofdluis en eitjes in één behandeling.

 13,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Licener Single Treatment shampoo

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Licener is een anti-hoofdluisshampoo die hoofdluis en eitjes doodt in 1 behandeling. Licener heeft zijn effectiviteit bewezen in klinische studies onder kinderen met hoofdluis. De shampoo is zacht voor huid en haar, prikt niet en bevat geen chemisch ruikende bestanddelen. Het werkzame ingrediënt in Licener is het natuurlijke Neem-extract, afkomstig van de Neem boom. Licener is eenvoudig in gebruik en werkt snel, namelijk in 10 minuten.

Te gebruiken bij

 • Hoofdluis

Productvoordelen

 • 100% effectief tegen hoofdluizen en eitjes (neten) van hoofdluizen.
 • Één behandeling voldoet om van hoofdluizen af te komen.
 • Werking in slechts 10 minuten.
 • Licener is een milde shampoo.

Gebruiksadvies

 • Gebruik Licener shampoo op droog haar. Bedek de hoofdhuid en al het haar met voldoende shampoo. Het wordt aanbevolen om één fles Licener per persoon te gebruiken. Masseer de shampoo goed in zodat het haar vanaf de hoofdhuid tot aan de haarpunten bedekt is. Laat 10 minuten intrekken. 
 • Spoel het haar grondig uit met handwarm water. Zorg er voor dat de shampoo niet in de ogen terecht komt. Zoals bij iedere shampoo kan contact met de ogen leiden tot irritatie ervan. Het is niet nodig het haar na te wassen met een normale shampoo. Om de dode luizen en eitjes te verwijderen kunt u gebruik maken van een luizenkam.

Samenstelling

Ingredienten
Neem extract, Water, Polyglyceryl-3- capraat, Cocamidopropylbetaïne, Glyceryllauraat, Glycerine, Laurylglucoside, Dicaprylylether, Laurylalcohol, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Sorbinezuur, Dimethylglutaraat, Dimethyladipaat.

Inhoud

100 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

 • Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Er zijn geen onderzoeken met Licener gedaan bij kinderen onder de 2 jaar. 
 • Niet geschikt voor personen die gevoelig zijn voor een van de bestanddelen. 
 • Niet in de ogen of op andere slijmvliezen gebruiken. Indien het in de ogen terecht komt dan uitspoelen met overvloedig water. 
 • Indien Licener een overgevoelige reactie veroorzaakt stop dan onmiddellijk met het gebruik. Indien de symptomen aanhouden, neem contact op met uw huisarts. 
 • Het wordt aangeraden Licener niet tijdens de zwangerschap en borstvoeding te gebruiken. Er zijn hierover onvoldoende gegevens bekend. 
 • Alleen voor uitwendig gebruik.

Merk

Licener

Hoe te bewaren

Bewaren tussen 5 en 25ºC en buiten bereik van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen