Loxazol hydrofiele creme 50mg/g

Loxazol hydrofiele creme 50mg/g

 20,55
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Loxazol hydrofiele creme 50mg/g

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.


Bekijk bijsluiter

Beschrijving

Loxazol hydrofiele creme 50mg/g

Dosering

Behandeling van schurft: 
Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: Breng tot 30 gram crème aan (dit komt overeen met een hele tube van 30 gram)
Kinderen in de leeftijd van 6 - 12 jaar: Breng tot 15 gram crème aan (dit komt overeen met een halve tube van 30 gram)
Kinderen in de leeftijd van 2 maanden - 5 jaar: Breng tot 7,5 gram crème aan (dit komt overeen met een kwart tube van 30 gram) 

Behandeling van schaamluis:
Bij volwassen en kinderen ouder dan 12 jaar en oudere personen.
In geval van schaamluis moeten de volgende plaatsen worden behandeld:
• schaamstreek
• gebied rond de anus
• binnenzijde van de dijen
• beharing op de romp die zich uitstrekt tot de schaamstreek 
Hiervoor is meestal 1/3 van de inhoud van een tube van 30 gram voldoende. Bij sommige volwassenen kan meer crème nodig zijn. Echter nooit meer dan 2/3 van de tube gebruiken.
Dosering bij kinderen van 2 maanden tot 12 jaar en relatief minder behaarde personen.
Voor deze groep zal minder crème nodig zijn dan hierboven staat aangegeven.
Kinderen jonger dan 2 maanden.
Loxazol crème niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 maanden.

Gebruiksadvies

Gebruik bij schurft: 
Kinderen moeten de crème gelijkmatig over het hele lichaam aanbrengen, inclusief de handpalmen, de voetzolen, de nek, het gezicht, de oren en de hoofdhuid. De huid rond de mond (omdat de crème afgelikt zou kunnen worden) en rond de ogen moet worden ontzien. U moet voorkomen dat uw kind de crème van de handen aflikt. Indien nodig moeten kinderen handschoenen dragen. Bij oudere kinderen is het aan te raden dat een volwassene bij de behandeling helpt.
Er is slechts beperkte ervaring bij baby’s en peuters. Daarom mag behandeling van kinderen tot de leeftijd van 23 maanden alleen gegeven worden onder streng medisch toezicht.

Gebruik bij ouderen
Oudere patiënten (ouder dan 65 jaar) moeten de crème op dezelfde manier gebruiken als volwassenen, maar daarnaast moeten ook het gezicht, de oren en de hoofdhuid behandeld worden. U moet ervoor zorgen dat u bij het aanbrengen van de crème de huid rond de ogen vermijdt.

Gebruik schaamluis: 
De hierboven genoemde delen van het lichaam goed insmeren met de crème. Als u denkt dat uw gezicht (baard, snor, wenkbrauwen, wimpers) ook zijn besmet, meldt dit dan eerst aan uw arts. Loxazol crème mag in ieder geval nooit rondom de ogen worden gebruikt. Als u na een week op uw lichaam levende luizen aantreft, moet de behandeling worden herhaald. Raadpleeg uw arts als er geen verbetering van uw klachten optreedt. 

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Samenstelling

Werkzame stof: Permetrine
Hulpstoffen: Formaldehyde, gefractioneerde kokosolie, glycerylmonostearaat, macrogolcetylether, cetomacrogol 1000, isopropylmyristaat, wolalcoholen/vloeibaar paraffinemengsel, butylhydroxytolueen, glycerol, carbomeer, natriumhydroxide en gezuiverd water

Inhoud

30 gram

Verpakkingsvorm

tube

Merk

Loxazol

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen