Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Nyda (2)
  2. Prioderm (2)
  3. Samenwerkende Apothekers (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Dimeticon (4)

Luizendodende middelen

Advies bij luizendodende middelen

Luizendodende middelen bevatten dimeticon, melathion of permetrine. Dimeticon vormt een laagje om de luizen zodat ze stikken. Resistentievorming is dus niet mogelijk, het zijn geen bestrijdingsmiddelen. Malathion en permetrine zijn dit wel, resistentievorming is mogelijk. Dit treedt het minst op bij malathion.

5 Producten
Terug naar boven

Luizen na iedere vakantie

Na vrijwel iedere vakantie is het raak: hoofdluis op school. Het is niet zo dat kinderen in de vakantie luizen krijgen, maar dat luizen pas ontdekt worden wanneer ze weer op school zijn. Dat komt omdat scholen op hoofdluis controleren.

Spray's en gel tegen hoofdluis

Met een luizenspray of -gel kunnen hoofdluizen worden bestreden. Door het hoofd te behandelen met een luizenspray of -gel kunnen zowel luizen, larven als eitjes worden gedood. Vervolgens kunnen de luizen met een luizenkam uit het haar worden gekamd. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook producten die kunnen beschermen tegen besmetting met hoofdluis.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen