Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Capsules (1)
Merk
  1. Healthypharm (1)
  2. Imodium (1)
  3. Norit (1)
  4. Sandoz (1)
  5. Service Apotheek (1)
  6. Tasectan (2)
Hoofdbestanddeel
  1. Gelatinetannaat (2)
  2. Loperamide (5)
  3. Overig (1)

Diarree

Advies bij diarree

Acute diarree verbetert meestal binnen 72 uur. Zorg ervoor dat u niet uitdroogt; drink wat meer dan normaal. Bij verhoogd risico op uitdrogen kunt u ORS nemen. Was uw handen regelmatig. Het beste bij acute diarree is het niet te stoppen zodat de veroorzaker ervan het lichaam verlaat. Wanneer de diarree om praktische redenen onaanvaardbaar is, kunt u kortdurend (maximaal 2 dagen) loperamide gebruiken.

 

8 ProductenAcute en chronische diarree

Diarree is een verstoring van het normale ontlastingspatroon. De hoeveelheid ontlasting neemt toe, bevat meer water dan gewoonlijk en komt vaker dan gewoonlijk. Diarree kan acuut of chronisch zijn. Het gevaar van diarree is de kans op uitdroging, daarom is veel drinken belangrijk. Vemindert de diarree niet binnen een week, raadpleeg dan een arts.

Behandeling van diarree

Voor diarree bestaan er een aantal zelfzorgproducten. Het grootste probleem bij diarree is het verlies van vocht. ORS vult het tekort aan zouten en vocht in het lichaam weer aan. Zout houdt namelijk vocht vast, zo wordt uitdroging voorkomen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen