Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Bayer (1)
  2. Will Pharma (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Pepermuntolie (1)
  2. Lees de bijsluiter voor de exacte samenstelling (1)

Gasvorming

Advies bij gasvorming

Veel gas in het maagdarmkanaal heeft meestal winderigheid tot gevolg. Vervelend maar meestal gelukkig onschuldig. Ter bestrijding ervan hebben wij de volgende adviezen: regelmatig eten, rustig en goed kauwen, voedingsmiddelen vermijden die extra gasvorming geven, geen kauwgum gebruiken, niet roken, verstopping voorkomen en voldoende drinken. Wanneer dit onvoldoende helpt kunt u een zelfzorgproduct proberen.

5 Producten
Terug naar boven

Last van winderigheid

Iedereen laat dagelijks winden. Teveel gasvorming kan echter zorgen voor een opgeblazen gevoel en winderigheid. Veel mensen schamen zich als zij last hebben van winderigheid. Daarom zijn er producten die gasvorming in de maag of darmen tegengaan. Zo kunnen gasvorming en winderigheid worden verholpen.

Hoe komt dat gas in de darm

Iedere keer als we slikken gaat er ook een hapje lucht mee naar binnen. Die lucht komt in het maagdarmkanaal. Daarnaast zorgt onze darmflora, die de onverteerde voedselresten bewerken ook voor het vrijkomen van gassen. Al deze gassen moeten het lichaam ook weer verlaten. Wanneer ze zich ophopen ontstaat een opgeblazen gevoel en kunt u last krijgen van buikpijn.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen