Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Sandoz (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Vezels (1)
  2. Lees de bijsluiter voor de exacte samenstelling (1)

Vezels

Voor een goede stoelgang

Gebruik de vezels dagelijks bij uw ontbijt. Na een tot drie dagen zult u merken dat ze werken. Het is heel belangrijk dat u bij deze middelen genoeg drinkt: elke dag 1,5 tot 2 liter. Anders kunnen de vezels gaan klonteren in de darm met alle gevolgen vandien. 

2 Producten
Terug naar boven

Vezels eten

Door genoeg te drinken, maar vooral vezelrijk te eten, houdt u een regelmatige stoelgang. Vergeet ook niet te ontbijten; met het ontbijt brengt u de darmen op gang. Onder voldoende drinken wordt twee liter per dag verstaan. Bij vezelrijke voeding kunt u denken aan volkoren- en roggebrood, aardappelen, volkoren pasta, zilvervliesrijst, peulvruchten, groenten en fruit. En voldoende beweging is ten minste een half uur per dag intensief bewegen. U kunt extra vezels aan uw voeding toevoegen. U vindt hier een ruim assortiment vezels.

Een regelmatige stoelgang

Met deze leefregels zorgt u voor regelmaat: voldoende water drinken, een vezelrijk dieet en meer bewegen. Daarnaast zijn er producten die verlichting kunnen geven.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen