A.Vogel Famosan Salvia Extra Sterk

A.Vogel Famosan Salvia Extra Sterk. Een extra krachtige formule bij opvliegers en nachtelijk transpireren.

 19,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A.Vogel Famosan Salvia Extra Sterk

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Famosan Salvia Extra Sterk is een zuiver natuurlijk product dat specifiek helpt bij opvliegers, zweten en nachtzweten (nachtelijk transpireren). Het product is extra krachtig en ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijk inzichten. Famosan Salvia Extra Sterk bevat namelijk een extra krachtig extract van de plant Salvia officinalis dat uw lichaam op 100% natuurlijke wijze ondersteunt bij opvliegers en zweetaanvallen. Het natuurlijke overgangsproces blijft bovendien intact.

 

Salvia officinalis helpt bij overgangsverschijnselen

Famosan Salvia Extra Sterk bevat een extra krachtig extract van de heilzame plant Salvia officinalis, die van oudsher bekend staat om zijn positieve invloed bij opvliegers en (nachtelijk) transpireren. Deze plant komt oorspronkelijk uit de landen in de Balkan en rond de Middellandse Zee. Voor Famosan Salvia Extra Sterk wordt de plant biologisch geteeld. De naam Salvia, afkomstig van het Latijnse woord salvere, betekent heilzaam kruid. Daarmee geeft het zijn goede reputatie weer.

Famosan Salvia Extra Sterk is extra krachtig en helpt snel. Het is 100% natuurlijk en ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Te gebruiken bij

  • Periodes van opvliegers
  • (nachtelijk) transpireren

Productvoordelen

  • Helpt bij opvliegers en nachtzweten
  • Sterk geconcentreerd, slechts 1 tablet per dag!
  • 100% natuurlijk

Dosering

1x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

 

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Zwangerschap / Borstvoeding

Famosan Salvia Extra Sterk niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven (remt de melkproductie).

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten.

Samenstelling

Plantenextract: echte salie Salvia officinalis 12%; vulstof (microkristallijne cellulose); emulgator (sucroselauraat); glansmiddel (katoenzaadolie).

Een dagdosering van 1 tablet bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3400 mg vers Salvia officinalisextract.

 

Famosan Salvia Extra Sterk is een extra krachtige formule.

 

1 tablet = 425 mg

Inhoud

25 tabletten

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Famosan Salvia is verkrijgbaar als:

  • Gewone variant in een verpakking van 60 stuks
  • Als Extra Sterk variant in een verpakking van 25 stuks

 

In de overgang

Rond het 47e levensjaar begint het lichaam van een vrouw zich voor te bereiden op het beëindigen van de vruchtbare periode. De eicellen zijn dan bijna op, waardoor de eierstokken minder oestrogeen aanmaken. Dit is merkbaar aan de menstruatie. Deze wordt onregelmatiger en stopt gemiddeld rond het 52e levensjaar helemaal. De overgang kan gepaard gaan met overgangsverschijnselen. Veel voorkomend zijn opvliegers en (nachtelijk) transpireren. Speciaal voor deze verschijnselen is A.Vogel Famosan Salvia Extra Sterk ontwikkeld.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen