Delima Feminin

Delima Feminin helpt tegen vaginale droogheid. 16,25
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Delima Feminin

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Veel vrouwen ervaren tijdens de overgangsjaren of door andere oorzaken een versterkte vaginale droogheid. Daar de vochtigheidsgraad van de vagina aanzienlijk is verlaagd kan dit bij intiem contact pijn en verkrampingen veroorzaken. Het gevolg hiervan kan angst en tegenzin in intiem lichamelijk contact zijn. Om het leven op dit vlak plezierig en zorgeloos te houden raden wij het gebruik van Delima Feminin aan. De samenstelling van hoogwaardige plantaardige oliën zorgt voor een aangename vochtigheid in de vagina en een uitstekende glijwerking. Met Delima Feminin behoudt u een deel van uw levenskwaliteit.

Te gebruiken bij

  • Vaginale droogheid

Productvoordelen

  • Zorgt voor een prettige vochtbalans van de vagina

Dosering

Indien nodig 1 vaginaal ovule in de vagina aanbrengen en circa 5 minuten wachten totdat de ovule begint op te lossen.

Gebruiksadvies

Indien nodig 1 vaginaal ovule in de vagina aanbrengen en circa 5 minuten wachten totdat de ovule begint op te lossen. De opgenomen hoogwaardige plantaardige oliën vervangen in het eerste half uur na inbrengen de ontbrekende vochtigheid en zorgen voor de glijwerking. Olie die eventueel uit de schede loopt kan met een tissue worden weggenomen.

Bijwerkingen

Bij het gebruik van Delima Feminin bestaat de theoretische mogelijkheid dat er een allergische reactie voor één van de bestanddelen optreedt. In een dergelijk geval of bij een bekende allergie of overgevoeligheid voor één van de bestanddelen Delima Feminin niet (verder) gebruiken.

Interacties

Er zijn geen gegevens bekend over interacties met andere geneesmiddelen. Daarom wordt geadviseerd om Delima Feminin minstens 3 uur voor of na toepassing van andere vaginale geneesmiddelen te gebruiken.

Contra-indicaties

Bij pijn, roodheid, wondjes of andere kwetsuren in het gebied rondom de schede en/of op de schaamlippen Delima Feminin pas na overleg met uw arts gebruiken. Bij vaginale droogheid die gedurende een lange periode aanhoudt dient u uw arts te raadplegen om de oorzaak hiervan te achterhalen. Ook indien u in verwachting bent dient u uw arts te raadplegen alvorens Delima Feminin te gebruiken.

Samenstelling

Hard vet, Druivenpit-olie (Vitis vinifera seed oil), Granaatappelzaad-olie (Punica granatum seed oil), natuurlijke Vitamine E (Tocopherol)

Inhoud

10 stuks

Meer informatie

Delima feminin is geen voorbehoedsmiddel en beschermt niet tegen sexueel overdraagbare aandoeningen. Op dit moment is het nog onbekend hoe het materiaal van o.a. condooms reageert op Delima feminin. Voorzichtigheidshalve wordt u om die reden geadviseerd Delima feminin niet te gebruiken indien u op de bescherming van condooms bent aangewezen.  Het is raadzaam om bij gebruik van vaginale producten, bijv. een vibrator, vooraf te testen of het product bestand is tegen Delima feminin door wat olie op het oppervlak van het product aan te brengen. Weglekkende olie kan vetvlekken veroorzaken.

Merk

Delima

Hoe te bewaren

Droog, koel (5-20ºC), in oorspronkelijke verpakking bewaren. Beschermen tegen opwarming van zonlicht. Buiten het zicht en bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen