Multi-Gyn LiquiGel

Multi-Gyn LiquiGel bevordert de vaginale vochtigheid en biedt bescherming tegen vaginale droogheid en irritatie.

 11,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Multi-Gyn LiquiGel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Multi-Gyn LiquiGel werkt direct bevochtigend. Het optimaliseert de conditie van het vaginale weefsel en stimuleert de eigen natuurlijke vochtigheid van de vagina. Multi-Gyn LiquiGel is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex. Dit is een natuurlijke stof die wordt gewonnen uit planten en bestaat uit bioactieve polysacchariden. Het heeft als unieke eigenschap dat het schadelijke bacteriën op een effectieve en natuurlijke wijze neutraliseert. Hierdoor wordt het natuurlijk herstel van beschadigd weefsel in de schaamstreek ondersteund.

Multi-Gyn LiquiGel bevordert de vaginale vochtigheid en biedt bescherming tegen vaginale droogheid en irritatie. Door het lichaamseigen bevochtigingsproces te stimuleren, wordt een optimale, natuurlijke balans in de vaginale flora bereikt. Bevochtiging van het vaginale weefsel zorgt voor herstel van de natuurlijke elasticiteit en functies. Mutli-Gyn LiquiGel vormt een bioadhesieve laag over het slijmvlies; dit zorgt voor langdurige bevochtiging en behoud van een gezonde vaginale flora. Het regelmatig in- of aanbrengen van Multi-Gyn LiquiGel vermindert irritatie en ondersteunt de optimale conditie van de vagina.

Te gebruiken bij

 • Vaginale drooogheid tijdens en na de menopauze
 • Vaginale droogheid als gevolg van hormonale veranderingen, medicijnen en stress
 • Vaginale droogheid tijdens geslachtsgemeenschap
 • Vaginale atrofie, irritatie en/of ongemak

Gebruiksadvies

 • In geval van vaginale droogheid Multi-Gyn LiquiGel ten minste één keer per dag of zo vaak als nodige in ruime hoeveelheid in- of aanbrengen.
 • Ter voorkomin van vaginale droogheid of irritatie als gevolg van vaginale droogheid Multi-Gyn LiquiGel twee keer per dag in ruime hoeveelheid in- of aanbrengen gedurende een periode van minimaal 5 dagen.
 • Ter bevordering van de natuurlijke vochtigheid van de vagina Multi-Gyn LiquiGel dagelijks inbrengen voor het slapen.

Uitwendige toepassing
In geval van droogheid van de uitwendige schaamstreek (de vulva) kunt u Multi-Gyn LiquiGel met uw vinger aanbrengen (was altijd uw handen voor en na het aanbrengen van de gel.

 1. Draai de dop van de tube. Voordat u de gel voor het eerst kunt gebruiken, moet u met de achterzijde van de dop de verzegelde opening van de tube doorprikken.
 2. Neem de tube in één hand en houd de wijsvinger van uw andere hand dichtbij de tube. Knijp zachtjes in de tube. Blijf knijpen tot u een ruime hoeveelheid op uw wijsvinger heeft.
 3. De hoeveelheid gel op uw wijsvinger is vergelijkbaar met de grootte van uw vingertop (2ml).
 4. Breng de gel aan op de uitwendige schaamstreek.

Inwendige toepassing
U kunt voor inwendige toepassing de speciale inbrengcanule gebruiken. Deze is bijgesloten in het doosje en kan op de tube worden geschroefd. Na gebruik kunt u de inbrengcanule op de tube laten, afspoelen onder de warme kraan en afsluiten met de dop. U kunt de gel ook met uw vinger inbrengen.

 1. Draai de dop van de tube. Voordat u de gel voor het eerst kunt gebruiken, moet u met de achterzijde van de dop de verzegelde opening van de tube doorprikken.
 2. Draai de speciale inbrengcanule, die zich in het doosje bevindt, op de tube.
 3. Haal het schroefdopje van de inbrengcanule.
 4. Neem de tube in één hand en knijp zachtjes in de tube tot de gel uit de voorkant van de inbrengcanule komt. Als de gel eruit komt, weet u dat de inbrengcanule gevuld is met gel en klaar is voor gebruik. kijk hoeveel gel eruit komt als u de tube zachtjes inknijpt; u heeft minimaal de hoeveelheid ter grootte van uw vingertop nodig (2ml).
 5. Breng de inbrengcanule in de vagina. De vagina is 7 a 8 cm lang en dit komt ongeveer overeen met de lengte van de wijsvinger van een vrouw. De lengte van de inbrengcanule is ongeveer gelijk en kan de baarmoedermond dan ook niet beschadigen.
 6. Knijp zachtjes in de tube. U heeft minimaal hoeveelheid ter grootte van uw vingertop. Er is geen beperking in gebruik en het is zodoende geen bezwaar als u meer inbrengt in de vagina.
 7. Na gebruik kunt u de inbrengcanule op de tube laten zitten en afspoelen onder de warme kraan.
 8. Draai het schroefdopje op de inbrengcanule.

Samenstelling

Galactoarabinan, polyglucoronic acid crosspolymer, glycerine, betaine, xanthan gum.

Inhoud

30 milliliter

Meer informatie

Allergische reacties op de bestanddelen van Multi-Gyn LiquiGel komen slechts zeer zelden voor. Als u twijfelt, brengt u een kleine hoeveelheid gel aan op de binnenkant van uw onderarm. Als een jeukende rode plek ontstaat, wordt het gebruik van Multi-Gyn LiquiGel afgeraden.

Multi-Gyn LiquiGel kan als actief product na het aanbrengen een tintelend gevoel geven, Dit is volkomen normaal en het gevoel verdwijnt na enkele minuten.
Multi-Gyn LiquiGel mag niet langer dan 30 opeenvolgende dagen worden gebruikt, zodat de vaginale flora zichzelf kan regelen zonder ondersteuning.

Merk

Multi-Gyn

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen