Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. A.Vogel (3)
  2. Care For Women (3)
  3. Promensil (1)
  4. Valdispert (1)
  5. Sansita (0)

Opvliegers & Transpireren

Tips bij opvliegers

Draag kleding van een natuurlijk materiaal (zoals katoen, wol of zijde), slaap onder natuurlijk materiaal (op Leef.nl vindt u ook speciale menopauze nachtkleding), vermijd voedingsmiddelen waar u last van hebt (zoals alcohol, koffie, frisdrank, gekruid eten), drink veel water. Supplementen met rode klaver, hop of soja kunnen helpen. Deze bevatten zogenaamde fyo-oestrogenen. 

8 ProductenOpvliegers tijdens de overgang

Tijdens de overgang neemt de productie van oestrogeen af. De schommelingen in het lichaam kunnen dan tot overgangsverschijnselen zorgen als opvliegers en nachtelijk transpireren. Opvliegers en nachtelijk zweten kunnen zorgen voor vermoeidheid, prikkelbare gevoelens en onrust. Er zijn producten die kunnen helpen tegen opvliegers en andere overgangsverschijnselen, waardoor u zich tijdens de overgang goed blijft voelen. Bij Leef.nl vindt u meerdere producten voor overgangsklachten en informatie over deze vaak ingrijpende periode in het leven van vrouwen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen