Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Care For Women (2)
  2. Promensil (1)

Stemmingswisseling

Tijdens de overgang

Een wisselende stemming is een veelgehoorde klacht tijdens de overgang. Allerlei factoren spelen hierbij een rol. Ook de lichamelijke klachten die bij de overgang horen dragen bij.

3 Producten
Terug naar boven

Stemmingswisselingen

Door veranderingen in de hormonen krijgen veel vrouwen tijdens de overgang last van stemmingswisselingen. Dit wordt vaak ervaren als het vervelendste symptoom van de menopauze. Zij kunnen zich neerslachtig voelen, moe zijn of niet lekker in hun vel zitten. Producten tegen stemmingswisselingen hebben een positieve invloed op de gemoedstoestand en zorgen voor rustige en evenwichtige gevoelens. Vooral de nachtrust is belangrijk. Wanneer u goed slaapt, zult u zich ook overdag beter voelen. Blijf in ieder geval niet met uw klachten rondlopen. Want, ook tijdens de overgang mag van het leven worden genoten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen