Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Bodygliss (2)
  2. Delima (1)
  3. Sensilube (0)
  4. MedGlide (0)

Glijmiddel

Voor een prettig intiem contact

Naast de "gewone" glijmiddelen zijn  er ook glijmiddelen met een geur of smaak en combinatieproducten die ook als massagegel te gebruiken zijn.

5 Producten
Terug naar boven

Glijmiddel bij vaginale droogte

Veel vrouwen hebben last van vaginale droogheid. Eén op de drie zelfs, blijkt uit onderzoek. Oorzaken zijn o.a. medicijngebruik, hormonale veranderingen, tijdens en na de menopauze. Ook na de bevalling kan het gebruik van een glijmiddel een poosje erg prettig zijn. Een glijmiddel helpt om de vagina vochtig te maken. Zo kan zorgeloos worden gevreeën, zonder pijn of een branderig gevoel. Er zijn veel verschillende glijmiddelen verkrijgbaar, met speciale smaak, tinteling, warmte of tevens als massagemiddel. Maak hier uw keuze. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen