Winkelen per

Selectie verfijnen

Hoofdbestanddeel
  1. Ulipristalacetaat (1)
  2. Levonorgestrel (1)

Winkelen per

Morning-afterpil

Na onbeschermde geslachtsgemeenschap

De morning-afterpil kan worden gebruikt na onbeschermde geslachtsgemeenschap of bij het mislukken van de anticonceptie. Gebruik de morning-afterpil het liefst binnen 12 uur nadat u onbeschermde geslachtsgemeenschap heeft gehad, maar in ieder geval binnen 72 uur. De voorkeur gaat uit naar een morning-after pil met levonorgestrel (Norlevo, Postinor). 

1 product
Terug naar boven

Morning-afterpil

Wanneer u onbeschermde geslachtsgemeenschap heeft gehad en bang bent voor een zwangerschap kunt u gebruik maken van de morning-afterpil. Ook wanneer u de pil bent vergeten of een bijvoorbeeld het condoom is gescheurd, is de morning-afterpil ook aan te raden. Een paar dingen zijn echter wel belangrijk. De pil moet zo snel mogelijk worden ingenomen, het liefst binnen 12 uur na de onbeschermde seks, maar in ieder geval binnen 72 uur. Wanneer u overgeeft binnen drie uur nadat u de pil heeft ingenomen, moet u een nieuwe slikken. Lees voor verdere informatie de bijsluiter.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen