A. Vogel Dormeasan Nachtrust Sterk tablet

Brengt het lichaam tot rust en helpt om lekker te slapen.


 15,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A. Vogel Dormeasan Nachtrust Sterk tablet

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

A.Vogel Dormeasan Sterk is samengesteld uit vijf natuurlijke rustgevers: citroenmelisse, hop, haver, valeriaan en passiebloem. Rustgevende en slaapopwekkende planten die elk een positieve invloed hebben op een gezonde nachtrust. De extra sterke combinatie van deze planten brengt het lichaam tot rust, helpt om lekker te slapen en ’s ochtends fris en uitgerust wakker te worden. De natuurlijke slaap blijft intact en u kunt op elk gewenst moment weer stoppen met A.Vogel Dormeasan Sterk

Te gebruiken bij

  • Slaapproblemen

Dosering

Een half uur voor het slapen gaan 1 tablet met wat water innemen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Nachtrust Extra Sterk (Dormeasan) uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij:

  • overgevoeligheid voor een van de componenten
  • kinderen

Samenstelling

Plantenextracten: passiebloem (Passiflora incarnata), citroenmelisse (Melissa officinalis), haver (Avena sativa), valeriaan (Valeriana officinalis), hop (Humulus lupulus); vulstof (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat dihydraat); verstevigingsmiddel (natriumcarboxymethylcellulose, silica); glansmiddel (magnesiumstearaat, stearinezuur); essentiële oliën van hop en citroenmelisse.

Inhoud

30 tabletten

Verpakkingsvorm

Pot

Meer informatie

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen