Lucovitaal Melatonine L-Tryptofaan

Lucovitaal Melatonine L-Tryptofaan om makkelijk in slaap te vallen.

 4,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Lucovitaal Melatonine L-Tryptofaan

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Lucovitaal Melatonine L-Tryptofaan 5 mg bevat 0,299 mg pure Melatonine en 4,701 mg L-Tryptofaan. Melatonine biedt een oplossing bij slaapproblemen, zoals moeilijk in slaap vallen en slecht doorslapen. Met melatonine val je sneller in slaap, slaap je goed door en wordt je ’s fris en uitgerust wakker. L-Tryptofaan draagt bij aan de aanmaak van serotonine. Serotonine zorgt niet alleen voor een gelukkig gevoel, maar het helpt ook makkelijk in slaap vallen. De tabletjes zijn klein en dus makkelijk in te nemen.

Gebruiksadvies

1 tablet een half uur voor het slapen gaan met voldoende (een heel glas) water innemen. Deze dosering niet overschrijden.

Samenstelling

Vulmiddel (Microkristallijne Cellulose), L-Tryptofaan, Antiklontermiddelen (Colloïdaal Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat), Melatonine.

Bevat

Vis

Inhoud

30 tabletten

Verpakkingsvorm

Pot

Meer informatie

Waarschuwing
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Merk

Lucovitaal

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen