Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan

Ter ondersteuning van een goede nachtrust

 12,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Valeriaanextract heeft een rustgevende invloed voor een goede nachtrust, maar ook een ontspannende invloed overdag. L-Tryptofaan is één van de twintig natuurlijk voorkomende aminozuren en is een essentieel aminozuur. Het bevordert een natuurlijke slaap en is van belang voor het zenuwstelsel. L-Tryptofaan speelt ook een rol bij de productie van de lichaamseigen stof Serotonine. Plantaardig 5-HTP wordt onder invloed van vitamine B omgezet in Serotonine. Dit draagt bij aan de lichaams- eigen aanmaak van extra Melatonine ter bevordering van de nachtrust. Vitamine B3, B6 en Biotine zijn goed voor het zenuwstelsel. Melatonine helpt bij het in stand houden van een natuurlijk slaap-waakritme en bevordert een gezonde slaap. De natuurlijke productie van Melatonine in de hersenen is direct gekoppeld aan de blootstelling aan licht. Neemt de blootstelling aan licht af, dan komt de natuurlijke productie van Melatonine op gang. Voor het lichaam is dit het signaal om de dagactiviteiten te verminderen en zich voor te bereiden op de nacht.

Productvoordelen

  • Extra sterk
  • Dag & nacht formule

Dosering

1 tablet een half uur voor het slapen gaan met voldoende (een heel glas) water innemen. Deze dosering niet overschrijden.

Samenstelling

L-Tryptofaan, Valeriaan extract (200 mg per tablet), verdikkingsmiddelen (Cellulose, Croscarmellose natrium, HPMC), Griffonia extract, Visoliepoeder, Passiebloem extract, vitamines, bindmiddel (Triacetine), antiklontermiddelen (Stearinezuur, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat), kleurstof (Titaniumdioxide), Melatonine (0,1 mg per tablet).

Inhoud

30 tabletten

Merk

Lucovitaal

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen