Nicotinell Pleister

Nicotinell pleisters zijn een uitstekend hulpmiddel om uw wilskracht te ondersteunen terwijl u probeert te stoppen met roken.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Nicotinell Pleister

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Nicotinell pleisters zijn een uitstekend hulpmiddel om uw wilskracht te ondersteunen terwijl u probeert te stoppen met roken. Deze ronde pleisters geven gedurende 24 uur een gereguleerde en constante hoeveelheid nicotine afgeven, die de drang tot roken en de ontwenningsverschijnselen ten gevolge van het stoppen met roken vermindert. Dat betekent dat er geen pieken en dalen in de nicotineafgifte zijn.

Te gebruiken bij

  • Stoppen met roken

Dosering

1 pleister per dag.

Gebruiksadvies

Raadpleeg de bijsluiter voor het juiste gebruik van dit middel.

Bijwerkingen

Zeer vaak (komen voor bij meer dan 1 op 10 personen):

  • roodheid en jeuk op de plaats waar de pleister aangebracht werd

Vaak (komen voor bij 1 tot 10 personen op 100):

  • oedeem (opzwellen van de huid) 
  • branderig gevoel 
  • lokale spierpijn

Raadpleeg de bijsluiter voor overige bijwerkingen.

Interacties

Stoppen met roken en/of gebruik van Nicotinell kan de werking van andere geneesmiddelen beïnvloeden, zodat dat u het voordeel van één of beide producten mist. Voorbeelden zijn sommige geneesmiddelen gebruikt bij astma, diabetes, schizofrenie, ziekte van Parkinson, hoge bloeddruk, maagzweren, ernstige pijn en angina. Een aanpassing van de dosis kan hiervoor noodzakelijk zijn. Raadpleeg uw arts of apotheker.

Zwangerschap / Borstvoeding

Raadpleeg een arts voordat u dit middel gebruikt.

Contra-indicaties

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

  • Wanneer u niet of af en toe rookt. 

Samenstelling

De werkzame stof is nicotine. De andere stoffen zijn: basisch gebutyleerd metacrylaat copolymeer (Eudragit E100), polyesterfolie gecoat met aluminium, acrylaat-vinylacetaat copolymeer (Duro-Tak 387-2516), medium-chain triglyceriden (Miglyol 812), papier, gesiliconizeerde, met aluminium gecoate polyesterfilm, bruine inkt.

Inhoud

7 of 14 stuks

Meer informatie

Om de slaagkans te verhogen bij het stoppen met roken, moet u tijdens de behandeling met Nicotinell pleisters helemaal stoppen met roken. Gebruik de Nicotinell pleisters voor transdermaal gebruik niet gelijktijdig met andere nicotinehoudende producten zoals kauwgom of zuigtabletten, tenzij onder strikte medische begeleiding.

Merk

Nicotinell

Hoe te bewaren

Buiten zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen