Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Service Apotheek (1)

Bloeddrukmeters

Het zelf meten van de bloeddruk

Wanneer u een hart- en vaatziekte heeft kan het fijn zijn om zelf de bloeddruk in de gaten te houden. Hier vindt u de beste meters voor een snelle en accurate bloeddrukmeting.

1 product
Terug naar boven

Het zelf meten van de bloeddruk

Bij patiënten met hart- en vaatziekten kan het gewenst zijn de bloeddruk in de gaten te houden. Zo kan registratie van de ochtend bloeddruk nodig zijn. Ook worden bloeddrukmeters gebruikt voor detectie en melding van hartritmestoornissen. Dit kan vaak zelf worden gedaan, een gebruiksvriendelijke bloeddrukmeter is dan gewenst. In ons assortiment vindt u alleen de beste meters voor een comfortabele, snelle en accurate bloeddrukmeting. U kunt kiezen uit het meten van de bloeddruk op de bovenarm of op de pols. Ook vindt u diverse losse onderdelen van bloeddrukmeters zoals manchetten of adapters. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen