Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Thermometer (6)
Merk
  1. Braun (2)
  2. Geratherm (5)
  3. Microlife (1)
  4. Omron (1)
  5. Romed (1)
  6. Samenwerkende Apothekers (1)

Thermometers

Lichaamstemperatuur meten

Een thermometer is een onmisbaar instrument in ieder huishouden. Er zijn veel verschillende uitvoeringen. Maak hier uw keuze.

11 Producten


  1. 1
  2. 2

Thermometers

Bij een lichaamstemperatuur van 38 graden Celsius of meer spreken we van koorts. Wanneer er een vermoeden is dat iemand koorts heeft, is het verstandig de lichaamstemperatuur op te meten. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan meetapparatuur, waaronder thermometers. De meest betrouwbare meetmethode bij koorts is rectaal, dus via de anus. Een oorthermometer is een andere veelgebruikte optie, maar is minder betrouwbaar. Er bestaat tegenwoordig ook een voorhoofdsthermometer. Naast thermometers hebben wij ook meetapparatuur zoals bloeddrukmeters.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen