Winkelen per

Zelftesten

Van ovulatietest tot de ziekte van Lyme

Het is prettig dat u veel zaken zelf kunt testen, bijvoorbeeld wanneer u het meest vruchtbaar bent, een zwangerschap of zelfs of u een soa heeft.

25 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3

Test het zelf

Met zelftesten kunt u uzelf thuis op van alles testen. Met een ovulatietest kan een vrouw bijvoorbeeld bepalen wanneer zij het meest vruchtbaar is. Bij het vermoeden van een zwangerschap kan een zwangerschapstest dit met veel zekerheid aantonen of uitsluiten. Daarnaast zijn er zelftesten voor allerlei ziekten zoals: Pfeiffer, Candida, allergieën, ziekte van Lyme en een blaasontsteking. Toch is het bij het vermoeden dat u een van deze aandoeningen hebt aan te raden om ook een arts te raadplegen. Leef.nl biedt veel verschillende testen, maak uw keuze en bestel online.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 400 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen