Voetschimmel

Advies bij voetschimmel:

Voor de behandeling van voetschimmel gaat de voorkeur uit naar middelen met terbinafine, bijvoorbeeld Lamisil. Terbinafine werkt schimmeldodend en hoeft vaak slechts 1-2 weken gebruikt te worden.

Kinderen, zwangerschap en borstvoeding:

Gebruik bij kinderen, zwangerschap en borstvoeding creme's of poeder met clotrimazol (Canesten), miconazol (Daktarin) of sulconazol (Myk). Deze antischimmelmiddelen moeten tot een week na het verdwijnen van de verschijnselen worden gebruikt. Gebruik ter preventie van nieuwe schimmelinfecties miconazol poeder in (sport)schoenen.

12 Producten


  1. 1
  2. 2

Voetschimmel

De huid kan geinfecteerd worden met bijvoorbeeld schimmels. Weggestopt in warme sokken en schoenen vormen onze voeten de perfecte leefomgeving voor deze schimmels. Voetschimmel is te herkennen aan schilfers, kloven, roodheid, jeuk en of een branderig gevoel, meestal tussen de tenen. De behandeling van de voeten met een schimmeldodend middel vergt geduld en doorzettingsvermogen. Maar het is de moeite waard, want als de klachten onbehandeld blijven, kan de schimmel zich uitbreiden naar andere plekken. Het droog houden van de huid is bij het voorkomen en behandelen van schimmels van groot belang.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen