Zina Cosmetische Arganolie

Zina Cosmetische Arganolie is een 100% natuurlijke, gecertificeerde, koud geperste arganolie.

Zina Cosmetische Arganolie

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Arganolie, het wonder uit Marokko, wordt ook wel 'het vloeibare goud' genoemd. Arganolie is behoorlijk schaars en heeft een unieke samensteling. Er gaat er een lang proces aan vooraf voordat de prachtige olie gewonnen wordt. Arganolie wordt gemaakt van noten afkomstig van de Argania Spinosa, de Arganboom. Deze bijzondere boom die zo’n 25 miljoen jaar bestaat, groeit op één plek ter wereld, namelijk het gebied rond de historische stad Agadir, in het zuiden van Marokko.
De 100% natuurlijke, gecertificeerde, koud geperste arganolie wordt gewonnen uit de pitten van de vruchten van de arganboom. De olie wordt traditioneel handmatig geproduceerd. De argannoten worden niet geroosterd maar direct koudgeperst en ontbreekt de sterke nootachtige geur en heerlijke smaak.

Arganolie gebruiken voor huid & gezicht
Ons wisselende klimaat heeft veel invloed op onze huid. Warmte in de zomer, koude en gure wind in de winter drogen de huid uit. Een droge huid zorgt voor een snellere huidveroudering. Rimpeltjes verschijnen eerder en de huid wordt schilferig. Door het gebruik van Arganolie wordt de huid weer soepel, de talgproductie komt in balans. Arganolie helpt striemen én huidveroudering tegen te gaan.

Arganolie gebruiken voor het haar
Arganolie voedt het haar en geeft het de natuurlijke soepelheid en glans terug. Daarnaast is Arganolie ideaal te gebruiken als haarmasker.

Arganolie gebruiken voor de nagels en lippen
Nagels worden door Arganolie steviger. De kans op die vervelende velletjes langs de nagelriemen wordt vele malen kleiner. Neem regelmatig een nagelbadje met Arganolie voor zichtbaar en voelbaar stevigere nagels.
In de winter is het aangeraden om elke ochtend één druppel Arganolie op uw lippen te smeren.

Te gebruiken bij

  • Huid & gezicht 
  • Haar
  • Lippen
  • Nagels

Samenstelling

100% biologische arganolie

Inhoud

50,100 en 200 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar per 50, 100 en 200 ml.

Allergieën: Arganolie wordt gewonnen uit noten van de Argania Spinosa (arganboom).

Merk

Zina

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen