Fagron Zinkoxidezalf 10%

Fagron Zinkoxidezalf 10% is een beschermende zalf met drogend en verkoelend effect bij vochtige huiduitslag, luieruitslag en lipblaasjes. 8,81
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Fagron Zinkoxidezalf 10%

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Fagron Zinkoxidezalf 10% is een beschermende zalf met drogend en verkoelend effect bij vochtige huiduitslag, luieruitslag en lipblaasjes.

Gebruiksadvies

Tenzij anders voorgeschreven meerdere malen daags en/of bij elke luierwisseling aanbrengen. U kunt de zalf gebruiken zolang u deze nodig heeft. Zinkoxide geeft een witte laag op de huid maar deze is makkelijk met baby- of huidolie te verwijderen.

Bijwerkingen

Deze zalf zal nauwelijks aanleiding geven tot bijwerkingen. Zeer zelden kunnen gevoeligheidsreacties en irritatie van de huid, door één van de bestanddelen van de zalf, optreden. Dit merkt u aan huiduitslag, galbulten of jeuk.
Indien u vermoedt overgevoelig te zijn voor één van de bestanddelen kunt u het beste contact opnemen met uw arts of apotheker.

Interacties

Er zijn geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen bekend.
Indien u ook een andere crème of zalf voorgeschreven heeft gekregen, overleg dan met uw arts of apotheker over de volgorde van smeren.

Zwangerschap / Borstvoeding

Dit middel wordt al jarenlang gebruikt door zwangere vrouwen, zonder nadelige gevolgen voor het kind. Alleen na overleg met de apotheker of arts gebruiken tijdens de periode van borstvoeding.

Samenstelling

Witte vaseline, Paraffine, Zinkoxide.

Inhoud

100 gram

Meer informatie

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Merk

Fagron

Hoe te bewaren

Beneden 25°C bewaren, niet in de vriezer. Buiten bereik van kinderen bewaren. Sluit de tube na gebruik goed af. Na openen 12 maanden houdbaar.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen