Zinolium-Z

Zinolium-Z is een kleurloze gel en werkt verkoelend en verzorgend, ter verzorging van lipblaasjes.

 6,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Zinolium-Z

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Lipblaasjes, het komt nooit uit en het is nooit fijn. Maar het is wél fijn om te weten dat er een middel is waarmee u uw lippen en lipblaasjes goed kan verzorgen: Zinolium-Z. Deze kleurloze gel is verzorgend op basis van zinksulfaat. U voelt zich zeker met Zinolium-Z.

Goede verzorging van uw lippen is heel belangrijk. U gebruikt ze tenslotte elke dag. Denk maar eens aan eten, praten, drinken, zoenen. U merkt pas hoeveel u uw lippen gebruikt als u zoiets vervelends als lipblaasjes hebt. Zinolium-Z zorgt er daarom voor dat je lipblaasjes goed kunt verzorgen. Zodat u weer kunt lachen.

Zinolium-Z kunt u het beste aanbrengen bij de eerste verschijnselen, maar het verzorgt ook als de lipblaasjes al zichtbaar zijn. Zinolium-Z biedt op dat soort momenten, mede door het zinksulfaat, een verkoelende en verzorgende werking. Een prettig gevoel voor uw lippen. En dus voor u.

Te gebruiken bij

  • Lipblaasjes

Bevat

Zinksulfaat

Inhoud

5 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Zinolium

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen