Zorgboek Mantelzorg

Zorgboek Mantelzorg

 19,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Zorgboek Mantelzorg

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Het Zorgboek Mantelzorg is gemaakt voor mensen die thuis voor een ander zorgen: een zieke, gehandicapte of hoogbejaarde naaste. Uitgangspunt is het ondersteunen van deze mantelzorg. Het boek geeft veel praktische informatie: over de persoonlijke verzorging van een ander, hulp bij ADL-verrichtingen, het gebruik van hulpmiddelen, enzovoort. Ook wordt de professionele (medische, verpleegkundige, sociale en maatschappelijke) hulpverlening beschreven, waaronder de sociale en financiële regelingen die bij mantelzorg een rol kunnen spelen. Zo wordt informatie gegeven over hoe u een vergoeding kunt aanvragen en bij welke stichtingen of steunpunten u terechtkunt voor hulp.

Productinformatie
Amsterdam, vierde druk, 2012
Genaaid gebrocheerd (A4-formaat) | 250 pagina’s | Illustraties

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Stichting September

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen