Filteren
Bekkeninstabiliteit

Veel vrouwen hebben tijdens de zwangerschap last van bekkenpijn en lage rugpijn. Bij tot 9% van de zwangeren is er sprake van bekkeninstabiliteit. Dit wordt gekenmerkt door bewegingsproblemen en pijn aan het bekken. Een bekkenband geeft steun aan de bekkengewrichten. Ideaal voor tijdens en na de zwangerschap. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bekkenband

Het dragen van een bekkenband of bekkenbandage kan prettig zijn tijdens de zwangerschap wanneer je last hebt van bekkeninstabiliteit, bekkenpijn en bekkenklachten. Ook zijn de banden te dragen na de bevalling wanneer je nog klachten hebt. Heb je eerder last gehad van bekkeninstabiliteit, dan kun je ze ook preventief dragen. Zorg altijd voor goed advies van je verloskundige of arts en lees de bijsluiter.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.