Sandoz Zwangerschapstest

Sandoz Zwangerschapstest is direct afleesbaar.

 5,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Sandoz Zwangerschapstest

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Zwangerschapstest Sandoz is een eenvoudig uitvoerbare zwangerschapstest. De test is nauwkeurig en snel, en de uitslag verschijnt binnen 1 tot 3 minuten. De test kan al vanaf de eerste dag van de verwachte menstruatie gebruikt worden. De Zwangerschapstest Sandoz toont op een zeer betrouwbare manier aan of het hormoon hCG (zwangerschapshormoon) in de urine aanwezig is.

De testkit bestaat uit een aluminiumfolie zakje met een teststick en een zakje met silicagelkorrels om vocht op te nemen. Het zakje met silicagelkorrels kunt u weggooien.

Let op!
Het maakt niet uit welke lijn donkerder is. U moet wel altijd een lijn in het RONDE controlevenster zien, anders is de testuitslag niet geldig.

Herhaal de test na een week als de test negatief uitvalt maar de menstruatie nog steeds uitblijft. Als de testuitslag dan nog steeds negatief is en uw menstruatie nog niet is begonnen, neem dan contact op met uw arts. Deze test is niet bedoeld om de mogelijkheid van zwangerschap uit te sluiten voordat u een behandeling ondergaat. In dat geval kunt u beter uw arts om advies vragen. Iedere vrouw met pijn of ongewoon bloedverlies dient onmiddellijk haar arts te raadplegen. Voor alle zwangerschapstests geldt dat sommige zeldzame medische aandoeningen een positieve uitslag kunnen veroorzaken terwijl de vrouw niet zwanger is. Ook zijn er zeldzame gevallen waarin zwangerschap bestaat terwijl de uitslag van de zwangerschapstest negatief is. Raadpleeg in zulke gevallen uw arts.

De test kan op elk willekeurig tijdstip van de dag gedaan worden. Als u ochtendurine gebruikt, zult u de uitslag sneller kunnen aflezen. U kunt ook uw urine in een bakje of kopje opvangen en daarna de tip 10 seconden onderdompelen in de urine. Het maakt niets uit als de lijn in een van de vensters donkerder is dan die in het andere venster.  Sommige vruchtbaarheidsbevorderende geneesmiddelen die hCG bevatten kunnen de testresultaten beïnvloeden. Andere geneesmiddelen hebben dit effect niet.

Gebruiksadvies

Hoe u de test moet uitvoeren.

  1. Wanneer u klaar bent om de test uit te voeren, scheurt u het zakje bij de perforatie open om de teststick uit het zakje te halen.
  2. Verwijder het beschermkapje van de absorberende tip.
  3. Houd de teststick met de tip naar beneden vast en laat de tip minimaal TIEN SECONDEN helemaal nat worden in de urinestroom. Zorg dat u niet op het raampje van de teststick plast.
  4. Haal de teststick uit de urinestroom. U mag het beschermkapje nu weer op de tip zetten, maar dat is niet noodzakelijk.
  5. Leg de teststick neer op een plat oppervlak met de vensters naar boven. Terwijl u op de uitslag wacht, zult u een paarsroze kleur over het venster zien gaan - dit is normaal.
  6. Al na 1 tot 3 minuten ziet u een paarsroze lijn verschijnen in het ronde controlevenster – dit betekent dat de test klaar is.
  7. Als er een paarsroze lijn in het ovale uitslagvenster verschijnt, bent u zwanger.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Sandoz

Hoe te bewaren

Buiten het bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen