Zylkène

Zylk

Zylkène

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Zylk

Te gebruiken bij

  • Bij kortdurende stress (verblijf kennel, persion e.d.) kan 1 tot 2 dagen van tevoren met Zylkène worden begonnen en blijft men Zylkène gebruiken gedurende de periode van stress.
  • Bij bestaande, langdurige stress kan men binnen 1 tot 2 weken verbetering verwachten, voor het beste resultaat dient Zylkène 1 tot 2 maanden gegeven te worden.
  • Als aanvulling op het gebruik van Zylkène kan ook gedragstraining er toe bijdragen stress-gerelateerd gedrag te veranderen

 

Dosering

15 mg/kg/dag

Gebruiksadvies

Zylkène is smakelijk en eenvoudig te geven: open de capsule en meng het wateroplosbare poeder met wat eten of een snoepje zoals een stukje worst, kaas of vis. De capsules kunnen ook in hun geheel gegeven worden. Zylkène hoeft maar een keer per dag gegeven te worden. De gemiddelde dagelijkse hoeveelheid bedraagt 15 mg per kg lichaamsgewicht. Na 15-30 dagen dient er een evaluatie van het gedrag plaats te vinden en kan, indien nodig, het gebruik worden aangepast. Zylkène is verkrijgbaar in 75 mg, 225 mg en 450 mg capsules, ieder met een eigen kleurcode en wordt geleverd in een verpakking van 30 capsules.

Inhoud

30 capsules

Verpakkingsvorm

Pot

Meer informatie

Zylk

Merk

Zylkene

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen