Filteren
Oog, oor

Advies bij oor- en oogproblemen bij honden:

Oorproblemen bij honden komen niet zelden voor. Wanneer de oren van uw hond stinken en de hond er veel aan krabt, is er vaak sprake van een infectie met oormijt. Geneesmiddelen die ivermectine bevatten werken effectief tegen oormijt. Ook overmatig oorsmeer kan zorgen voor jeuk, irritatie en gehoorverlies bij uw hond. Met speciale oorreinigingsproducten kunt u de oren van uw hond schoonhouden.

Bij enkele hondenrassen komen door een erfelijke aandoening vaak droge ogen voor. Droge ogen kunnen ook ontstaan als bijwerking van sommige medicijnen of door ontstekingen. Droge ogen bij een hond kunnen leiden tot ontstekingen en uiteindelijk tot blindheid. Het is belangrijk dat u met het probleem naar de dierenarts gaat.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het beste voor uw hond

Uw hond is uw beste vriend en daar wilt u natuurlijk het allerbeste voor. Een goede verzorging met de juiste producten maar natuurlijk ook medicatie wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld wanneer uw hond last heeft van oren of ogen. Een apotheek heeft veel verstand van medicijnen, de parallel met dieren is niet moeilijk te maken. Vandaar dat Leef.nl als apotheekwebshop ook verzorgingsproducten en zelfzorg medicijnen verkoopt voor huisdieren. Een dierenarts kan al uw vragen beantwoorden, maar u vindt op Leef.nl ook veel informatie over ziekte en gezondheid van uw huisdier. Producten vindt u voor blaas en nieren, luchtwegen, spieren en gewrichten maar natuurlijk ook de gewone verzorging van vacht en gebit.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.