Onze specialisten

 

Anouk Martini - Diëtist Intoleran

Anouk Martini is adviserend diëtist bij Intoleran. Zij zet zich in voor mensen met een voedingsintolerantie. Haar doel is: mensen met een voedingsintolerantie weer laten genieten van eten!

 

Nadieh de Vries - Integrale lichaamsmassage therapeut

 

Elles Sanders - Apotheker

Elles Sanders is apotheker bij ApotheekZorg. 

 

 

Judith Jansen - Drogist E-beat

 

Imelda Ravesloot - Drogist CBD

 

Anne Orriens - Voedingsdeskundige

 

Danielle Starte - Dermatherapeut

 

Sanne Mol - Orthomoleculair advies basis

 

Esther van den Heuvel - Dermatherapeute

 

 

Piet Hellemans - Veteriar consultant en freelance dierenarts

Piet Hellemans zet zijn ervaring als dierenarts en zijn netwerk in om bedrijven, particulieren en stichtingen van advies te voorzien. Productmarketing, (social) mediacommunicatie, het geven van presentaties, veterinaire begeleiding en behandeling behoren tot zijn kerntaken en kwaliteiten. Daarnaast zet hij zich in voor stichtingen en verenigingen om dierenleed te verminderen. Sinds september 2013 presenteert hij Beestengeluk voor SBS6. 

 

Quirina Engels - Diëtiste

Quirina heeft de vierjarige hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond en volgt sinds het behalen van haar diploma elk jaar diverse bijscholingen (o.a. post hbo) en symposia. Vanaf 1997 is zij zich gaan specialiseren op het gebied van kindervoeding en voedselovergevoeligheid. In 2007 heeft zij haar eigen praktijk geopend: DE diëtistenpraktijk.

 

Karin Stronk - Overgangsdeskundige 

Karin is werkzaam als Care for Women specialist. Daarnaast is zij docent verpleegkunde met ruim 30 jaar verpleegkundige ervaring waardoor zij weet wat er speelt op het gebied van vrouwengezondheid.
Karin heeft 2 praktijken, in Gouda en Alphen aan den Rijn, waar zij vrouwen van alle leeftijden bij uiteenlopende klachten en vragen adviseert en begeleidt. Veel van deze klachten worden veroorzaakt door hormonale schommelingen. Hierbij kun je onder andere denken aan de vele klachten die kunnen horen bij de overgang, PMS maar ook anticonceptiekeuze, menstruatieklachten, zwangerschap en hormonale disbalans door borstkanker. 

 

 Yvonne van Vught Kort - Mondhygiëniste

Yvonne van Vugt Kort is mondhygiëniste en therapeute. Na enkele jaren in een tandartspraktijk gewerkt te hebben startte zij in 2005 met een vriendin haar eigen mondhygiënistenpraktijk. Ook volgde zij de opleiding tot vitaliteitstherapeute. Yvonne kijkt verder dan naar de mond alleen, want voeding en (mond)gezondheid hebben veel met elkaar te maken. Haar specialismen zijn voeding, stress en psychoneuroimmunologie. Al enkele jaren werkt zij met veel plezier als mondhygiëniste en therapeute!
Yvonne is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. De beroepsvereniging voor alle mondhygiënisten in Nederland. 

 

Louise van Rooij - GZ psycholoog

Louise is psycholoog sinds 1989 en sinds 2005 is zij GZ psycholoog. Louise heeft ervaring als psycholoog in een ziekenhuis, in haar eigen praktijk voor neuropsychologie en biofeedback, als bedrijfspsycholoog in het Europoort gebied, in de psychiatrie en in de ouderenzorg. Momenteel zet ze samen met twee collega’s Healthy Mind Works op, waar ze bedrijven helpt om stress en burn-out  te helpen voorkomen, en als er al sprake van is te leren hoe daarmee om te gaan. Ook biedt Healthy Mind Works individuele en groepshulp aan expats (werknemers die hier werken vanuit het buitenland) in Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans en Frans.

 

Erna de Lange - Huidtherapeute

Erna heeft meer dan 15 jaar ervaring als huidtherapeute. Als bestuurslid PR - PA van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) probeert zij de beroepsgroep steeds bekender te maken en iedereen de toegevoegde waarde van de huidtherapeuten duidelijk te maken. Zij heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van vaatjes, pigmentvlekken, overbeharing, verwijderen van tatoeages, schimmelnagels, acne-littekens, littekens met laser en IPL en acne met laser en medische peelingen.

 

Krystle van Domburg - Ergotherapeute

Krystle van Domburg is ergotherapeute sinds 2005. Ze is mede-eigenaar van praktijk Ergotherapie Hoeksche Waard. Daarbij geeft ze les op het gebied van fysieke belasting. Specialisaties van Krystle zijn Sensorische integratieproblemen bij kinderen en cognitieve revalidatietherapie bij ouderen met niet aangeboren hersenletsel.

 

Anna Nilvéus Olofsson - Tandheelkundig specialist

Anna Nilvéus Olofsson heeft jaren als tandarts gewerkt en is als specialist werkzaam geweest in klinieken waar ze zich heeft gespecialiseerd in 
parodontologie, cariologie en kindertandheelkunde. Anna Nilvéus Olofsson gelooft sterk in een gezonde levensstijl en streeft er naar om naast 
gezond eten en genoeg bewegen ook een goede mondverzorging op de publieke agenda te krijgen.

 

Jos Lüers - Apotheker

Jos heeft bijna 20 jaar ervaring als apotheker. Hij heeft in verschillende openbare apotheken in Noord-Nederland gewerkt en werkt momenteel als apotheker voor Leef.nl. Daarnaast is hij hoofdredacteur van een apothekersvakblad en is hij mede-oprichter van een scholingsinstituut voor inhalatiemedicatie. Hij heeft een brede kennis van de behandeling met geneesmiddelen van aandoeningen waarvoor je naar de huisarts gaat. BIG-nummer: 19044558117

 

Anouska Michelsen - Diëtiste

Anouska heeft de opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag gevolgd. Zij is werkzaam geweest als diëtiste bij Medisch Centrum Haaglanden, locatie Westeinde. Sinds 2001 is zij werkzaam in het UMC Utrecht met als aandachtsgebied voedselallergie. Samen met de afdeling Dermatologie en allergologie heeft zij een online zelfmanagementtraining ontwikkeld voor patiënten met een voedselallergie. Verder is zij betrokken bij de herziening van de dieetbehandelingsrichtlijn voedselovergevoeligheid bij volwassenen.

 

Esther ten Hoven - Apothekersassistente

Esther is drogist en apothekersassistente en is werkzaam op de klantenservice van Leef.nl. Je kunt haar vragen stellen over de producten die wij verkopen, maar bijvoorbeeld ook over de status van je bestelling. Zij geeft je ook graag advies over huidproblemen en ze weet veel over de huidverzorgingsmerken Vichy, La Roche-Posay en Eucerin.