Onze specialisten

Anouk Martini - Diëtist Intoleran

Anouk Martini is adviserend diëtist bij Intoleran. Zij zet zich in voor mensen met een voedingsintolerantie. Haar doel is: mensen met een voedingsintolerantie weer laten genieten van eten!


Nadieh de Vries - Integrale lichaamsmassage therapeut

Nadieh is naast haar werkzaamheden bij de klantenservice nog enkele uren werkzaam als integrale lichaamsmassage therapeut in haar eigen praktijk Healing Hands. Integrale Lichaamstherapie /-massage houdt in dat er bij de behandeling diverse massage-technieken, zowel Westerse- en Oosterse massages, worden gebruikt. Dit kan variëren van de technieken van de grepen bij het masseren tot aromatische massages. Met het doel om de kwaliteit van leven te verbeteren. Daarnaast volgt Nadieh jaarlijks bijscholingen. Je kan bij haar terecht voor vragen en advies. Heb je een vraag voor Nadieh? Stuur dan je mail naar info@leef.nl.


 

Elles Sanders - Apotheker

Elles Sanders is apotheker bij ApotheekZorg. 


Anne Orriens Janssen - Voedingsdeskundige

Anne is een ervaringsdeskundige in coeliakie, om deze reden was ze al erg geïnteresseerd in voeding. In 2023 is ze geslaagd voor de opleiding voedingsdeskundige. Hierdoor is haar kennis op het gebied van voeding vergroot. Voeding is niet alleen lekker en gezellig, maar het betekent ook veel voor je gezondheid. Anne kan je hier deskundig advies over geven. Op dit moment is ze bezig met de opleiding Touch for Health / kinesiologie. Hier leert ze hoe je het lichaam weer in balans krijgt, zodat het zelfhelende vermogen zijn werk kan doen. Heb je een vraag voor Anne? Stuur dan je mail naar info@leef.nl.


Sanne Vleeming - Drogist

Sanne is werkzaam op de klantenservice en ze heeft haar drogist diploma behaald. Ze heeft veel kennis over onze producten en je kunt bij haar terecht voor vragen en klantgericht advies. Momenteel is ze bezig met de opleiding aroma-/Bach bloesem therapeut. Als deze is afgerond kan ze cliënten een optimale behandeling geven met de combinatie van aromatherapie en Bach bloesem therapie. Hierbij wordt er gekeken naar de emotionele en psychische toestand van de cliënt. Heb je een vraag voor Sanne? Stuur dan je mail naar info@leef.nl.


Esther van den Heuvel- Drogist

Esther is werkzaam op de klantenservice van Leef. Zij is drogist en volgt hiervoor elk jaar de nascholing. Als drogist ben je bevoegd om advies te geven over verschillende zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten. Tevens is Esther dermatherapeute en kan ze advies geven over huidverzorgingsproducten en routines die geschikt zijn voor een specifiek huidtype. Je kunt ook bij haar terecht voor vragen en advies over acne, huidveroudering, huidpigmentatie en de gevoeligheid van de huid. Heb je een vraag voor Esther? Stuur dan je mail naar info@leef.nl.


Renske Scholten - Assistent drogist

Renske is sinds 2008 werkzaam in de drogisterij wereld en ze heeft haar Drogist diploma gehaald. Ze vindt het leuk om klanten een passend (leefstijl) advies te geven met daarbij de juiste supplementen of medicatie. Jaarlijks volgt ze de nascholing en ze houdt haar kennis up to date door bij diverse leveranciers cursussen te volgen. Je kan bij Renske terecht voor allerhande vragen en advies. Heb je een vraag voor Renske? Stuur dan je mail naar info@leef.nl.


Fabian Bonte - Verpleegkundige

Fabian is een bevoegd en bekwaam BIG geregistreerde verpleegkundige. Tussen 2007 en 2023 heeft hij actief dienst gedaan als verpleegkundige, groepsleider en/of begeleider in met name de gehandicaptenzorg, psychiatrie, ouderenzorg (verpleeghuis en thuiszorg) en BSO. Sinds april 2023 heeft hij het werkveld ingeruild om als klantenservicemedewerker mensen op een andere manier te kunnen helpen binnen ons bedrijf. Hij deelt graag zijn kennis en kunde uit zijn zorg achtergrond. Heb je een vraag voor Fabian? Stuur dan je mail naar info@leef.nl.


Danny Kollerie - Drogist

Danny is werkzaam op de klantenservice van Leef. Ze heeft haar drogist diploma gehaald en daarmee kan ze jou advies geven over verschillende zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten. Momenteel volgt ze de opleidng Orthomoleculair Basis. Zodra ze deze opleiding heeft afgerond kan ze je ook adviseren over voeding en voedingssupplementen. Heb je een vraag voor Danny? Stuur dan je mail naar info@leef.nl.


Sanne Mol - Orthomoleculair adviseur

Sanne is werkzaam op de klantenservice van Leef. Ze heeft de opleiding Orthomoleculair Adviseur Basis in 2022 afgerond en kan je adviseren over voeding en voedingssupplementen. Je kan bij haar terecht voor advies om de door Orthomoleculair therapeuten zogenoemde ‘optimale concentraties’ voedingsstoffen in je lichaam te bewerkstelligen. Heb je een vraag voor Sanne? Stuur dan je mail naar info@leef.nl


Piet Hellemans - Veteriar consultant en freelance dierenarts

Piet Hellemans zet zijn ervaring als dierenarts en zijn netwerk in om bedrijven, particulieren en stichtingen van advies te voorzien. Productmarketing, (social) mediacommunicatie, het geven van presentaties, veterinaire begeleiding en behandeling behoren tot zijn kerntaken en kwaliteiten. Daarnaast zet hij zich in voor stichtingen en verenigingen om dierenleed te verminderen. Sinds september 2013 presenteert hij Beestengeluk voor SBS6. 


 Quirina Engels - Diëtiste

Quirina heeft de vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond en volgt sinds het behalen van haar diploma elk jaar diverse bijscholingen (o.a. post HBO) en symposia. Vanaf 1997 is zij zich gaan specialiseren op het gebied van kindervoeding en voedselovergevoeligheid. In 2007 heeft zij haar eigen praktijk geopend: DE diëtistenpraktijk.


Karin Stronk - Overgangsdeskundige 

Karin is werkzaam als Care for Women specialist. Daarnaast is zij docent verpleegkunde met ruim 30 jaar verpleegkundige ervaring waardoor zij weet wat er speelt op het gebied van vrouwengezondheid. Karin heeft 2 praktijken, in Gouda en Alphen aan den Rijn, waar zij vrouwen van alle leeftijden bij uiteenlopende klachten en vragen adviseert en begeleidt. Veel van deze klachten worden veroorzaakt door hormonale schommelingen. Hierbij kun je onder andere denken aan de vele klachten die kunnen horen bij de overgang, PMS maar ook anticonceptiekeuze, menstruatieklachten, zwangerschap en hormonale disbalans door borstkanker. 


Yvonne van Vught Kort - Mondhygiëniste

Yvonne van Vugt Kort is mondhygiëniste en therapeute. Na enkele jaren in een tandartspraktijk gewerkt te hebben startte zij in 2005 met een vriendin haar eigen mondhygiënistenpraktijk. Ook volgde zij de opleiding tot vitaliteitstherapeute. Yvonne kijkt verder dan naar de mond alleen, want voeding en (mond)gezondheid hebben veel met elkaar te maken. Haar specialismen zijn voeding, stress en psychoneuroimmunologie. Al enkele jaren werkt zij met veel plezier als mondhygiëniste en therapeute. Yvonne is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. De beroepsvereniging voor alle mondhygiënisten in Nederland. 


 Louise van Rooij - GZ psycholoog

Louise is psycholoog sinds 1989 en sinds 2005 is zij GZ psycholoog. Louise heeft ervaring als psycholoog in een ziekenhuis, in haar eigen praktijk voor neuropsychologie en biofeedback, als bedrijfspsycholoog in het Europoort gebied, in de psychiatrie en in de ouderenzorg. Momenteel zet ze samen met twee collega’s Healthy Mind Works op, waar ze bedrijven helpt om stress en burn-out  te helpen voorkomen, en als er al sprake van is te leren hoe daarmee om te gaan. Ook biedt Healthy Mind Works individuele en groepshulp aan expats (werknemers die hier werken vanuit het buitenland) in Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans en Frans.


Erna de Lange - Huidtherapeute

Erna heeft meer dan 15 jaar ervaring als huidtherapeute. Als bestuurslid PR - PA van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) probeert zij de beroepsgroep steeds bekender te maken en iedereen de toegevoegde waarde van de huidtherapeuten duidelijk te maken. Zij heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van vaatjes, pigmentvlekken, overbeharing, verwijderen van tatoeages, schimmelnagels, acne-littekens, littekens met laser en IPL en acne met laser en medische peelingen.


Krystle van Domburg - Ergotherapeute

Krystle van Domburg is ergotherapeute sinds 2005. Ze is mede-eigenaar van praktijk Ergotherapie Hoeksche Waard. Daarbij geeft ze les op het gebied van fysieke belasting. Specialisaties van Krystle zijn Sensorische integratieproblemen bij kinderen en cognitieve revalidatietherapie bij ouderen met niet aangeboren hersenletsel.


Anna Nilvéus Olofsson - Tandheelkundig specialist

Anna Nilvéus Olofsson heeft jaren als tandarts gewerkt en is als specialist werkzaam geweest in klinieken waar ze zich heeft gespecialiseerd in parodontologie, cariologie en kindertandheelkunde. Anna Nilvéus Olofsson gelooft sterk in een gezonde levensstijl en streeft er naar om naast gezond eten en genoeg bewegen ook een goede mondverzorging op de publieke agenda te krijgen.


Jos Lüers - Apotheker

Jos heeft bijna 20 jaar ervaring als apotheker. Hij heeft in verschillende openbare apotheken in Noord-Nederland gewerkt en werkt momenteel als apotheker voor Leef.nl. Daarnaast is hij hoofdredacteur van een apothekersvakblad en is hij mede-oprichter van een scholingsinstituut voor inhalatiemedicatie. Hij heeft een brede kennis van de behandeling met geneesmiddelen van aandoeningen waarvoor je naar de huisarts gaat. BIG-nummer: 19044558117


Anouska Michelsen - Diëtiste

Anouska heeft de opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag gevolgd. Zij is werkzaam geweest als diëtiste bij Medisch Centrum Haaglanden, locatie Westeinde. Sinds 2001 is zij werkzaam in het UMC Utrecht met als aandachtsgebied voedselallergie. Samen met de afdeling Dermatologie en allergologie heeft zij een online zelfmanagementtraining ontwikkeld voor patiënten met een voedselallergie. Verder is zij betrokken bij de herziening van de dieetbehandelingsrichtlijn voedselovergevoeligheid bij volwassenen.