Retourneren

Retourneren

Ben je niet tevreden over jouw artikelen of wil je om een andere reden de ongeopende verpakking retourneren? Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om daarover te beslissen. Nadat je jouw retour bij ons hebt aangemeld, heb je vervolgens maximaal 14 dagen de tijd om jouw bestelling naar Leef.nl te verzenden.

Neem de volgende stappen voor een snelle afhandeling. 

1. Mail naar info@leef.nl

Stuur een e-mail naar onze klantenservice met de artikelen die je wilt retourneren inclusief het ordernummer, je rekeningnummer en de tenaamstelling van je rekening. Stuur deze e-mail naar info@leef.nl. Je ontvangt vanuit klantenservice een ‘retournummer’, deze vermeld je vervolgens op het retourformulier.

2. Retourformulier

Download het retourformulier hier onder en vul deze helemaal in. Vergeet niet het ‘retournummer’ te vermelden dat je van Klantenservice hebt gekregen. Stuur het retourformulier mee in dezelfde doos als de te retourneren artikelen waarvan de verpakking ongeopend is. Download hier: retourformulier (mee te sturen met de retourzending)

3. Kosten retourzending en bericht ontvangst 

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Op de website van de transportbedrijven (bijv. PostNL of DHL) vind je de actuele prijzen. We storten het geld zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het ontvangst van jouw retour(en) het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee is betaald. Zodra we jouw retour hebben ontvangen, krijg je daarvan per e-mail een notificatie. 

Terugbetaling

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen wij je voor de terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Wij wachten met de terugbetaling totdat wij de goederen en het volledig ingevulde retourformulier hebben teruggekregen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Ons retouradres is:
Leef.nl
T.a.v. Retouren o.v.v. jouw ordernummer
Bosberg 41
7271 LE Borculo