Filteren
Pijn en koorts

Advies bij pijn en koorts bij uw hond:

De normale temperatuur van een hond ligt tussen de 38,0 en 39,0 °C. Kort na inspanning kan uw hond een hogere temperatuur hebben. Dit wordt hyperthermie genoemd. Bij een langer aanhoudende temperatuurverhoging of een temperatuur richting de 40,0 °C of zelfs daarboven, is het verstandig naar de dierenarts te gaan. Pijn bij honden is niet altijd makkelijk te herkennen. De hond verbergt van nature de pijn voor de buitenwereld. Pijn bij honden is vaak te herkennen aan slecht eten, afwijkend gedrag, terugtrekken en overmatige lichaamsverzorging. Ook wanneer u het idee heeft dat uw hond pijn heeft, is het verstandig de dierenarts te consulteren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het beste voor uw hond

Uw hond is uw beste vriend en daar wilt u natuurlijk het allerbeste voor. Een goede verzorging met de juiste producten maar natuurlijk ook medicatie wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld wanneer uw hond pijn heeft of koorts. Een apotheek heeft veel verstand van medicijnen, de parallel met dieren is daarom niet moeilijk te maken. Vandaar dat Leef.nl als apotheekwebshop ook verzorgingsproducten en zelfzorg medicijnen verkoopt voor huisdieren. De dierenarts op Leerf.nl kan al uw vragen beantwoorden, maar u vindt er ook veel informatie over ziekte en gezondheid van uw huisdier. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.