Spieren en gewrichten

Advies bij spier- en gewrichtsklachten bij katten:

Vanwege de soepelheid van katten vallen spier- en gewrichtsklachten niet snel op. Toch blijken veel, met name oudere, katten last te hebben van artrose. Katten met artrose hebben moeite met springen, lopen minder veerkrachtig en rennen en spelen minder. Bij te dikke katten met artrose moet worden gestreefd naar een normaal gewicht. Voedingssupplementen met glucosamine en omega-vetzuren kunnen ondersteunen bij het behoud van soepele gewrichten.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het beste voor uw kat

Uw kat is uw beste vriend en huisgenoot en daar wilt u natuurlijk het allerbeste voor. Een goede verzorging met de juiste producten maar natuurlijk ook medicatie wanneer dat nodig is. Een apotheek heeft veel verstand van medicijnen, de parallel met dieren is niet moeilijk te maken. Vandaar dat Leef.nl als apotheekwebshop ook verzorgingsproducten en zelfzorg medicijnen verkoopt voor huisdieren. Een dierenarts kan al uw vragen beantwoorden, maar u vindt op Leef.nl ook veel informatie over ziekte en gezondheid van uw huisdier. Producten vindt u voor blaas en nieren, luchtwegen, spieren en gewrichten maar natuurlijk ook de gewone verzorging van vacht en gebit.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.