Filteren
Afslankende kleding

De producten van Lanaform hebben een figuurcorrigerend effect door hun omhullende werking. Bovendien bevatten ze Tourmaline-kogels die lokaal de temperatuur van de huid lichtjes verhogen en de huid meteen masseren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Afslankende kleding

Slanker makende kleding

Behalve dat u er door minder te eten slanker uit gaat zien, kunt u ook speciale kleding dragen waarmee dat doel veel sneller wordt bereikt. Bijvoorbeeld de riem van Lanaform. Dankzij de omhullende werking ziet uw buik, uw taille en de heupen er onmiddelijk slanker uit en wordt ook nog een comfortabel ondersteund. Bijkomend voordeel is dat op lange termijn een dergelijke riem helpt om duurzaam af te vallen dankzij de Toumaline-kogels. Deze verhogen de lichaamstemperatuur lichtjes zodat er meer verbrand wordt. Ook oefenen ze een micromassage uit op de huid. Bekijk de mogelijkheden op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.