Filteren
FFP2 mondkapjes

FFP2 mondkapjes zijn ontworpen om de drager te beschermen tegen deeltjes in de lucht die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Je kan dan denken aan fijnstof, rook, virussen en bacteriën. Het mondkapje kan eenmalig gebruikt worden en na het gebruik moet je deze weggooien. In ons assortiment vind je FFP2 mondkapjes van de merken 4MediSchutz en President. Bescherm jezelf en anderen tegen bacteriën, virussen en andere schadelijke stoffen en bestel nu jouw FFP2 mondkapjes!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

FFP2 mondkapjes

FFP2 maskers kopen

FFP2 maskers zijn mondkapjes die je beschermen tegen het inademen van bacteriën, virussen en andere schadelijke stoffen die via de lucht verspreid worden. Een FFP2 mondkapje houdt 94% van alle deeltjes tegen. Bovendien moeten alle FFP2 mondkapjes voldoen aan bepaalde normen, zoals de Europese Verordening Persoonlijke beschermingsmiddelen. Een FFP2 mondkapje moet altijd de hele mond en neus bedekken voor het beste effect. De FFP2 mondkapjes van 4MediSchutz worden per 6 stuks verkocht en ze sluiten nauw aan op de neus en het gezicht. Je kan ook kiezen voor de FFP2 mondkapjes van President. Deze worden per 10 stuks of per 20 stuks verkocht.

Verschillende FFP mondkapjes

FFP2 mondkapjes worden ook wel medische mondkapjes genoemd, omdat ze vooral bestemd zijn voor mensen die extra bescherming nodig hebben tegen deeltjes in de lucht die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan mensen die in de zorg werken. Er zijn verschillende varianten van FFP mondkapjes, namelijk FFP1, FFP2 en FFP3. FFP1 mondkapjes zijn gekwalificeerd om minstens 80% van de deeltjes tegen te houden. FFP2 mondkapjes houden 94% van alle deeltjes tegen, terwijl FFP3 99% tegenhoudt. De FFP1 mondkapjes van Mediware hebben een ventiel en worden per 12 stuks verkocht. Ga je liever voor meer zekerheid? Dan zit je goed met de FFP3 mondkapjes van Mediware.

FFP2 maskers bij Leef.nl bestellen

Bij Leef.nl vind je diverse FFP2 mondkapjes van de beste kwaliteit die gekwalificeerd zijn en dus de juiste bescherming bieden. Bestel jouw FFP2 mondkapjes eenvoudig en snel online. Voor 21.00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis! Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ook kan je een kijkje nemen in onze Gezondheids-Wiki.