Filteren
Trachitol

Bij keelpijn heb je last van een pijnlijke keel. Eten, drinken en zelfs slikken kan pijn doen. Deze pijn wordt veroorzaakt door geïrriteerd slijmvlies. Keelpijn is heel vervelend, maar in de meeste gevallen kan het geen kwaad. Meestal ontstaat keelpijn door een infectie met een virus of bacterie, maar het kan ook komen door bijvoorbeeld alcohol, roken, veel zingen, schreeuwen of door het inademen van droge lucht. Bij Leef.nl hebben we verschillende producten die jou ondersteunen bij keelpijn. Bekijk ons assortiment hier!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Trachitol

Trachitol bij beginnende keelpijn

Keelpijn kan erg vervelend zijn bij jouw dagelijkse activiteiten en je wilt hier het liefst zo snel mogelijk van af zijn. In veel gevallen gaat keelpijn vanzelf weer over. Wanneer je beginnende keelpijn hebt, dan kan je kiezen voor de zuigtabletten van Trachitol. De tabletten bevatten lidocaïnehydrochloride. Dit is een plaatselijk pijnstillende stof, waardoor het keelslijmvlies minder gevoelig wordt voor pijn. Propyl-4-hydroxybenzoaat remt de bacteriegroei. Trachitol is een geneesmiddel, dus lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Zuigtabletten Trachitol

De zuigtabletten van Trachitol leveren de twee werkzame stoffen gelijk op de plek waar jij pijn ervaart: de keel. Daarnaast bevatten de zuigtabletten van Trachitol geen suiker, maar hebben ze wel een frisse pepermuntsmaak die zorgt voor een fris gevoel en een lekkere smaak. Doordat je op de tabletten kan zuigen, zijn ze gemakkelijk om in te nemen. Voor kinderen jonger dan 6 jaar is Trachitol niet geschikt. Voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar telt een maximale hoeveelheid van 6 zuigtabletten per dag, met maximaal 1 tablet per 2 uur. De zuigtablet moet onder toezicht van een volwassene genomen worden. Voor volwassenen en jongvolwassenen tussen de 12 en 18 jaar geldt een maximale hoeveelheid van 8 zuigtabletten per dag, met een maximum van 1 tablet per 2 uur.

Trachitol kopen bij Leef.nl

Leef.nl heeft naast Trachitol een breed assortiment met keeltabletten van verschillende merken. Als je voor 21:00 uur besteld, heb je jouw bestelling de volgende werkdag thuis. Heb je nog een vraag over jouw producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan ook eens kijken in onze Gezondheids-Wiki. Hier vind je gezondheidsinformatie over verschillende onderwerpen.