Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Vitility (1)
  2. Difrax (0)

Servies & Bestek

Kleine kinderen moeten nog leren zelfstandig te eten en te drinken. Dit gaat vaak gaat dat gepaard met het nodige knoeien. Servies en bestek voor kinderen is speciaal gemaakt voor kleine kinderhandjes en kindermondjes. De vrolijke kleuren en afbeeldingen maken het eten een stuk leuker.

2 Producten
Terug naar boven

Zelf eten en drinken

Kleine kinderen leren eten door te spelen met het voedsel. Ze zullen dus vaak hun handjes gebruiken en enorm kliederen. Uiteindelijk gaan ze ook bestek gebruiken, met speciaal bestek dat past in de kinderhandjes gaat dat veel gemakkelijker. Bij Leef.nl vindt u ook speciale stomers en blenders om zelf babyvoeding te kunnen maken. U weet dan precies wat u uw kind te eten geeft. Oefenbekers en tuitbekers zijn er voor het drinken bij de maaltijd. Kijk welke mooie producten er zijn om uw kind te leren eten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen