Filteren
Bijtreflex

Bescherming

Bij ons in het assortiment vind je bestek van kunststof dat de tanden en lippen ontziet. De Able 2 lepels voor bijtreflex zijn ook sterk genoeg voor mensen met een sterke bijtreflex.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bescherming bij bijtreflex

Voor personen met een erg sterke bijtreflex kan gewoon bestek gevaarlijk zijn. Het risico bestaat dat het de tanden en de lippen beschadigd raken. Voor personen met bijtreflexen is er speciaal bestek. Bestek met een speciaal plastisol laag er om die tanden en lippen beschermt. Ook is er bestek met zachte handvaten die een goede houvast hebben. Je kunt ook kiezen voor stevig nylon bestek dat vriendelijk is voor lippen en tanden en sterk genoeg is voor mensen met zeer sterke bijtreflexen. Dit nylon eetgerei kan op maat worden geknipt en is bij beschadiging glad te vijlen met een nagelvijltje. Het kan worden gesteriliseerd en in de vaatwasser tot 80°C.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.