Filteren
Bloedneus

Behandeling van een bloedneus

Ga rustig zitten en snuit de neus. Houd het hoofd licht voorover. Knijp de neus tien minuten dicht, vlak onder het neusbeen. Is het bloeden na tien minuten niet gestopt, of kan de neus geen tien minuten worden dichtgeknepen, bijvoorbeeld tijdens een sportwedstrijd, dan kan tampongaas worden gebruikt. Deze zijn geimpregneerd met een stof die de bloedneus sneller doet stoppen. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bloedneus stelpen

Iedereen heeft wel eens een bloedneus. Kinderen hebben het soms best wel vaak. Voor het stoppen van een bloedneus zijn er diverse producten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld tampongaas of  Heltiq Bloedneus Stop. Dit product stopt bloedneuzen pijnloos en snel. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf vijf jaar. De stop kan op de gewenste grootte worden geknipt. Wanneer de Bloedneus Stop of tampongaas in de neus wordt geplaatst, zet deze direct uit en verandert in een zachte spons. Dit zorgt ervoor dat de bloedneus binnen een paar minuten stopt. De spons kan makkelijk verwijderd worden. Dit voorkomt opnieuw bloeden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.