Filteren
Zonnebrand

Mooi bruin, maar wel veilig

De huid kan door zonnebaden, ook onder de zonnebank, rood kleuren en verbranden. Door zonnebrand kan de huid haar elasticiteit verliezen en sneller verouderen. Bescherm het lichaam, maar ook het gezicht en de lippen goed tegen de zon en verkoel ze achteraf met een aftersun. In ons assortiment vind je de beste producten ter voorkoming van zonnebrand bij zowel volwassenen als kinderen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zonnebrand

Als we van de zon willen genieten is een goede zonnebrandcreme onmisbaar. Hiermee beschermt u het lichaam tegen de schadelijke effecten van de zon. Het is dan wel belangrijk dat u een goede zonnebrandcreme gebruikt met de juiste factor. Alle producten van Leef.nl zijn goedgekeurd door apothekers. Zo bent u er van verzekerd dat u kwalitatieve producten in huis haalt. In het ruime assortiment van Leef.nl vindt u verschillende varianten zonbescherming. Zo ook zonbescherming voor kinderen, zonbescherming voor het gezicht en zonbescherming voor de lippen. U kunt kiezen voor een creme, een spray, en mousse of een olie. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende merken:

● Vichy
● Ladival
● Vision
● Eucerin
● AHAVA

Bescherm de huid

Zonnen is fijn en zonlicht is gezond. Zonlicht is zelfs essentieel voor de aanmaak van vitamine D in ons lichaam. Maar hoeveel we ook van de zon houden, de huid moet echter wel tegen de schadelijke straling beschermd worden. Met een zonnebrandcreme beschermen we de huid zodra hij in contact komt met de (felle) zon. Bij een gevoelige of allergische huid kan een speciale zonnebrandcreme worden gebruikt. Gebruik het liefst ook na het zonnen een aftersun om de huid te kalmeren. Door een zonnebrandcreme te gebruiken verkleint u de kans op pigmentvlekken en vroegtijdige rimpels. Houd bij de aanschaf van een zonnebrandcreme rekening met uw huid. Hoe lichter de huid, hoe hoger de beschermingsfactor moet zijn. Bij Leef.nl vindt u de beste zonnebrandcremes voor allerlei huidtypen.

Leef.nl helpt

Heeft u nog vragen met betrekking tot de verzorging van de huid? Neem eens een kijkje in onze kennisbank. Als hier uw vragen niet beantwoord worden, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze deskundigen. Als extra service is er ook een snelle bezorging. Voor 21.00 uur uw bestelling geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw bestelling al thuis verwachten. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling gratis af te halen bij uw apotheek. Leef.nl helpt.