Filteren
Nierproblemen

Aanvulling bij dieet nierpatienten

Aanvullende drinkvoedingen die speciaal ontwikkeld zijn voor nierpatiënten in de (pre)dialyse fase. De meeste nierpatiënten volgen een speciaal dieet waarbij de hoeveelheid eiwit, vocht en mineralen worden aangepast. Wanneer men zo'n dieet volgt, is het mogelijk dat er via de gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnenkomen. De voeding kan dan worden aangevuld met een speciale medische medische dieetvoeding (ontwikkeld voor nierpatiënten in de (pre)dialyse fase).

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nierproblemen

Ondersteuning dieet van nierpatienten

De meeste nierpatiënten volgen een speciaal dieet waarbij de hoeveelheid eiwit, vocht en mineralen worden aangepast. Wanneer men zo'n dieet volgt, is het mogelijk dat er via de gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnenkomen. De voeding kan dan worden aangevuld met een speciale medische medische dieetvoeding. Deze voeding is speciaal is ontwikkeld voor nierpatiënten in de (pre)dialyse fase.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten de volgende werkdag al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.