Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Agiolax Laxeermiddelen
RVG 06435 Actief

Agiolax, granulaat
De actieve bestanddelen van Agiolax behoren tot een groep geneesmiddelen met de naam laxeermiddelen (middelen die de stoelgang bevorderen). Agiolax is een plantaardig laxeermiddel, dat de werking van de darm op twee verschillende wijzen stimuleert. De plantago ovata zaden en schillen mengen zich met de darminhoud en nemen water op, zodat het totale volume van de darminhoud toeneemt. De sennavruchten hebben een direct stimulerende werking op de darmwand

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Agiolax wordt gebruikt voor de kortdurende behandeling van verstoppingen (obstipatie/constipatie).

Niet gebruiken bij
- U bent allergisch voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. - Kinderen tot 12 jaar mogen Agiolax niet gebruiken. - U bent zwanger of geeft borstvoeding. - Wanneer u plotseling buikpijn krijgt. Dit kan wijzen op een blindedarmontsteking (appendicitis) of betekenen dat uw darmen niet meer goed werken. - U heeft een plotselinge afsluiting van de darm (ileus), met een opgezette buik. - U heeft een blinde darmontsteking. - U heeft een vernauwing of afsluiting in de darm. - U heeft last van een gebrek aan darmspanning (darmtonus). - U heeft ontstekingen van de dikke darm. - U heeft buikpijn van onbekende oorsprong. - U heeft last van ernstige uitdroging met verstoringen van de zoutbalans (elektrolytverstoring) in het bloed. - U heeft problemen met het slikken of een keelprobleem.

Werkzame bestanddelen
Eén zakje/één maatlepel Agiolax bevat 2,6 gram Plantago ovata zaden, 0,11 gram Plantago ovata schillen en 0,34-0,66 gram Sennavruchten overeenkomend met 15 mg sennosiden berekend als sennoside B.

Hulpstoffen
karwij-olie, salvia-olie, pepermuntolie, arabische gom (E414), talk (E553), sacharose, rood ijzeroxide (E 172), geel ijzeroxide (E 172), zwart ijzeroxide (E 172) en paraffine.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: De gebruikelijke dosering is eenmaal daags 1 à 2 zakjes (5 à 10 gram) of 1 à 2 maatlepels.

Aanwijzingen voor gebruik
s Ochtends: Neem de voorgeschreven hoeveelheid Agiolax voor het ontbijt met een glas koud water in. ’s Avonds: Neem de voorgeschreven hoeveelheid Agiolax na het eten met een warme vloeistof, bijv. thee, in. Niet vlak voor het slapen gaan innemen. Niet kauwen. Drink tijdens het gebruik van Agiolax 1,5 tot 2 liter water per dag. Lees voor gebruik de bijsluiter.
Lees voor gebruik de bijsluiter.
Let op de maximale dagdosering.

Verantwoordelijk voor het in de handel brengen
Mylan Healthcare BV, Krijgsman 20, 1186 DM Amstelveen
s Ochtends: Neem de voorgeschreven hoeveelheid Agiolax voor het ontbijt met een glas koud water in. ’s Avonds: Neem de voorgeschreven hoeveelheid Agiolax na het eten met een warme vloeistof, bijv. thee, in. Niet vlak voor het slapen gaan innemen. Niet kauwen. Drink tijdens het gebruik van Agiolax 1,5 tot 2 liter water per dag. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overAgiolax Laxeermiddelen 1 kilogram
Jouw waardering
Geneesmiddelen Info
Online aanbieder medicijnen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
 2. image
  Roosvicee Fruitkracht pruimen 500 milliliter 500 ml Pruimen zijn bijzonder, want ze hebben van nature een laxerende werking.
  557
  500 ml
 3. image
  Microlax Klysma flacon 5ml 50 stuks 50 stuks Microlax, oplossing voor rectaal gebruik
  6076
  50 stuks
 4. image
  Healthypharm Mebendazol/wormkuur 6 tabletten 6 tabletten Wormkuurtabletten HTP Mebendazol 100 mg, tabletten
  369
  6 tabletten
 5. image
  Kijimea Prikkelbare darm 14 capsules 14 capsules Kijimea Prikkelbare darm
  1890
  14 capsules
 6. image
 7. image
  Lacpure Lactulosesiroop 200 milliliter 200 ml LacPure lactulose is een siroop op basis van lactulose.
  799
  200 ml