Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Bepanthen Zalf baby
Rode babybilletjes?! Door wrijving en het contact van het babyhuidje met urine en ontlasting kunnen rode babybillen (of luieruitslag) ontstaan, die voor pijn en jeuk bij je baby"tje kan zorgen. Dit kan heel vervelend zijn! Gebruik Bepanthen Baby Zalf voor de verzorging en verzachting van rode babybilletjes. De BabyZalf (billenzalf baby) beschermt de babybillen tegen urine en ontlasting. Het bevat onder andere een hoge concentratie dexpanthenol. Dit beschermt babybilletjes en ondersteunt het huidherstel zonder een niet-doorzichtige witte laag achter te laten. Door de speciale samenstelling vormt de zalf een beschermend laagje op de huid. Het doorzichtige laagje van Bepanthen sluit de huid niet af maar laat haar ademen. De babyhuid wordt beschermd en haar natuurlijke kracht en evenwicht blijft behouden. De zalf is zorgvuldig samengesteld en bevat geen parfum, kleurstoffen en conserveermiddelen; pure en zachte bescherming!

Naast rode babybilletjes is Bepanthen Baby Zalf ook zeer geschikt voor:
• Gevoelige en kwetsbare huidplooitjes van jouw baby
• Verzorging van gevoelige en schrale tepels bij borstvoeding (tepelkloven, tepelkloven zalf)
• Droge huidplekjes zoals wangen, ellebogen, handen of kniën Waarom een zalf? Baby zalf (zalf baby) vs baby crème (baby creme, billencrème, luiercrème)Een zalf bestaat voor het grootste gedeelte uit vet.

Na het smeren blijft er een vetlaagje achter op je huid dat meestal een tijdje blijft zitten. Naast intensieve verzorging, beschermt een zalf dus ook je huid tegen invloeden van buitenaf.

Crèmes bevatten meer water en leggen geen laagje. Daarom adviseren wij bij de verzorging en bescherming van de tere babyhuid een baby zalf in plaats van een baby crème.

Bepanthen bevat dexpanthenol. Deze stof heeft de bekende eigenschap het huidherstel te ondersteunen.

- Verzorgt en beschermt de kwetsbare babyhuid
- Ondersteunt het natuurlijke huidherstel
- Zonder parfum, kleurstoffen en conserveermiddelen
- Ook voor tepelverzorging tijdens borstvoeding

Ingrediënten (INCI)
Gezuiverd water, lanoline, vloeibare paraffine, witte zachte paraffine, dexpanthenol 5%, amandelolie, witte bijenwas, cetyl- en stearyalcohol (wasachtige substantie), ozokerite, glyceryl oleaat, lanoline alcohol (wasachtige substantie).

Gebruik
Luieruitslag:
Ter verzorging van luieruitslag bij elke luierwisseling na het verschonen op de billetjes van de baby aanbrengen. Dagelijks gebruik helpt bij luieruitslag.

Ondersteuning van de babyhuid:
Ter verzachting en verzorging van de tere babyhuid naar behoefte op de huid aanbrengen en bij kleine schrale plekjes op ellebogen, handen of knietjes (bv. na het badje).

Verzorging en verzachting van tepelkloven:
Tijdens de borstvoedingsperiode na elke voeding aanbrengen. Vóór het voeden eventueel overtollige resten zalf afvegen, het is echter niet nodig de tepels vooraf te wassen.

Bewaaradvies
Niet boven de 25 °C bewaren.
Buiten bereik van kinderen houden.
Gezuiverd water, lanoline, vloeibare paraffine, witte zachte paraffine, dexpanthenol 5%, amandelolie, witte bijenwas, cetyl- en stearyalcohol (wasachtige substantie), ozokerite, glyceryl oleaat, lanoline alcohol (wasachtige substantie).
Luieruitslag: Ter verzorging van luieruitslag bij elke luierwisseling na het verschonen op de billetjes van de baby aanbrengen. Dagelijks gebruik helpt bij luieruitslag. Ondersteuning van de babyhuid: Ter verzachting en verzorging van de tere babyhuid naar behoefte op de huid aanbrengen en bij kleine schrale plekjes op ellebogen, handen of knietjes (bv. na het badje). Verzorging en verzachting van tepelkloven: Tijdens de borstvoedingsperiode na elke voeding aanbrengen. Vóór het voeden eventueel overtollige resten zalf afvegen, het is echter niet nodig de tepels vooraf te wassen.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overBepanthen Zalf baby 30 gram
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

Dit product genoemd in

 1. image
  Lucovitaal Pigmentatie van de huid 120 capsules 120 Capsules Lucovitaal Pigmentatie van de huid
  1999
  120 Capsules
 2. image
  Nivea Q10 Power anti rimpel oogcontourcreme 15 milliliter 15 Milliliter Voor een gladde, jonger uitziende huid. Vermindert ook donkere kringen rond de ogen. Voor de 30+ huid.
  2599
  15 Milliliter
 3. image
  Hansaplast Sport tape anti blaar 1 stuks 1 Stuks Hansaplast Anti-Blaar Sporttape
  719
  1 Stuks
 4. image
  Heltiq Skintags steelwratjes 38 milliliter 38 Milliliter HeltiQ Skintags® is een veilige, snelle en effectieve methode om steelwratten te verwijderen.
  2299
  38 Milliliter