Biotona Cacao nibs bio 200 gram
Merk
Inhoud
200 Gram
10,90
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
- Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
- 14 dagen bedenktijd
- Betrouwbaar en klantgericht: cijfer 4.3/5 op Trustpilot
EAN
5412360023370
ARTNR
287382
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Cacao nibs bio
Biotona bio Cacaokernen Raw zijn afkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden.
Oorspronkelijk werd cacao gebruikt door de Azteken en Maya’s bij spirituele rituelen, maar werd door de Spanjaarden in Europa geïntroduceerd. Biotona Cacaokernen uit Peru worden door eenvoudige grove vermaling verkregen uit gefermenteerde, zongedroogde en biologische Criollo cacaobonen.
Dit resulteert in heerlijke krokante cacaokernen, 100% puur en raw, zonder enige toevoegingen, en met behoud van alle fytonutriënten van natuurlijke oorsprong. Zoals cacao gegeten moet worden!
Ingrediënten
Cacaokernen* (100%) (Theobroma cacao) *biologische teelt
Voedingswaarde
Gebruik
Gebruik de krokante Biotona bio Cacaokernen Raw bij uw ontbijt samen met andere superfoods in een muesli, in uw favoriet gebak, strooi ze op een fruitsalade, pudding of geniet ervan puur, als intens smakend en krakend tussendoortje. 5 à 15 g (1 à 3 koffielepels) per dag
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
KeyPharm Laboratories, Siemenslaan 11, 8020 Oostkamp, België
Land van herkomst
Peru
Biotona bio Cacaokernen Raw zijn afkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden.
Oorspronkelijk werd cacao gebruikt door de Azteken en Maya’s bij spirituele rituelen, maar werd door de Spanjaarden in Europa geïntroduceerd. Biotona Cacaokernen uit Peru worden door eenvoudige grove vermaling verkregen uit gefermenteerde, zongedroogde en biologische Criollo cacaobonen.
Dit resulteert in heerlijke krokante cacaokernen, 100% puur en raw, zonder enige toevoegingen, en met behoud van alle fytonutriënten van natuurlijke oorsprong. Zoals cacao gegeten moet worden!
Ingrediënten
Cacaokernen* (100%) (Theobroma cacao) *biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g | |
Energetische waarde | 2310 kJ 559 kcal |
Vetten | 47 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 30 g |
Koolhydraten | 11 g |
waarvan suikers | 0,6 g |
Voedingsvezels | 22 g |
Eiwitten | 14 g |
Zout | 0,03 g |
Gebruik
Gebruik de krokante Biotona bio Cacaokernen Raw bij uw ontbijt samen met andere superfoods in een muesli, in uw favoriet gebak, strooi ze op een fruitsalade, pudding of geniet ervan puur, als intens smakend en krakend tussendoortje. 5 à 15 g (1 à 3 koffielepels) per dag
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
KeyPharm Laboratories, Siemenslaan 11, 8020 Oostkamp, België
Land van herkomst
Peru
Cacaokernen* (100%) (Theobroma cacao)
*biologische teelt
Gebruik de krokante Biotona bio Cacaokernen Raw bij uw ontbijt samen met andere superfoods in een muesli, in uw favoriet gebak, strooi ze op een fruitsalade, pudding of geniet ervan puur, als intens smakend en krakend tussendoortje. 5 à 15 g (1 à 3 koffielepels) per dag
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen