Bisson Bakmix voor speltcake bio 300 gram
Merk
Inhoud
300.0 Gram
3,99
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
- Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
- 14 dagen bedenktijd
- Betrouwbaar en klantgericht: cijfer 4.3/5 op Trustpilot
EAN
3380380057748
ARTNR
952712
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Bakmix voor speltcake bio
Bisson bakmix voor zachte speltcake
Ingrediënten
Volkoren en wit speltTARWEmeel* (54%), blonde rietsuiker**, rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), zeezout. * afkomstig van biologische landbouw ** biologisch ingredient afkomstig uit de fair trade
Voedingswaarde
Gebruik
Klassiek recept:
3 eieren, 1 yoghurt (of1/2 glas melk), 100 gram gesmolten boter (of plantaardige olie)
-De oven voorverwarmen op 180°C (temp 6).
-Doe de bereiding in een kom.
-Voeg de hele eieren eraan toe, goed vermengen alvorens de nauwelijks gesmolten vetstof eraan toe te voegen. en dan de yoghurt (of 1/2 glas melk) erbij doen.
-Doe het deeg in een op voorhand beboterde ronde vorm (22 cm diameter) en in de oven gedurende 25 tot 30 minuten bakken.
-Uit de vorm halen wanneer afgekoeld.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU/Non-EU
Bisson bakmix voor zachte speltcake
Ingrediënten
Volkoren en wit speltTARWEmeel* (54%), blonde rietsuiker**, rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), zeezout. * afkomstig van biologische landbouw ** biologisch ingredient afkomstig uit de fair trade
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1560 kJ / 377 kcal |
Vet | 1,6 gram |
- waarvan verzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 83,3 gram |
- waarvan suikers | 44,1 gram |
Vezels | 1,9 gram |
Eiwitten | 6,5 gram |
Zout | 0,48 gram |
Gebruik
Klassiek recept:
3 eieren, 1 yoghurt (of1/2 glas melk), 100 gram gesmolten boter (of plantaardige olie)
-De oven voorverwarmen op 180°C (temp 6).
-Doe de bereiding in een kom.
-Voeg de hele eieren eraan toe, goed vermengen alvorens de nauwelijks gesmolten vetstof eraan toe te voegen. en dan de yoghurt (of 1/2 glas melk) erbij doen.
-Doe het deeg in een op voorhand beboterde ronde vorm (22 cm diameter) en in de oven gedurende 25 tot 30 minuten bakken.
-Uit de vorm halen wanneer afgekoeld.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU/Non-EU
Volkoren en wit speltTARWEmeel* (54%), blonde rietsuiker**, rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), zeezout.
* afkomstig van biologische landbouw
** biologisch ingredient afkomstig uit de fair trade
Klassiek recept:
3 eieren, 1 yoghurt (of1/2 glas melk), 100 gram gesmolten boter (of plantaardige olie)
-De oven voorverwarmen op 180°C (temp 6).
-Doe de bereiding in een kom.
-Voeg de hele eieren eraan toe, goed vermengen alvorens de nauwelijks gesmolten vetstof eraan toe te voegen. en dan de yoghurt (of 1/2 glas melk) erbij doen.
-Doe het deeg in een op voorhand beboterde ronde vorm (22 cm diameter) en in de oven gedurende 25 tot 30 minuten bakken.
-Uit de vorm halen wanneer afgekoeld.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen